|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Osiemnastka kumpla i EVO |
Autor |
Wiadomość |
mielcar23 [Usunięty]
|
Wysłany: 26-10-2007, 21:52 Osiemnastka kumpla i EVO
|
|
|
Witam wszystkich Mitsumaniaków. Zwracam sie do Was z pytaniem. Otóż mój kumpel, który jest wielkim fanem EVO ma niedługo osiemnastke. Długo myślałem nad prezentem dla niego i wpadł mi do głowy pewiem pomysł. Samo zobaczenie Evolucji sprawiłoby mu wielką radość a jakby mógł sie nim przejechać to ... byłby w siódmym niebie Pomyślałem że może znalazłby sie jakiś właściciel tego cudownego autka, który mógłby przyjechać w ten dzień, przewieźć kumpla i dać zrobić pare fotek Oczywiście nie za darmo - ochotnik dostałby w zamian krate piwa (lub 50 zeta do wyboru) i oczywiście satysfakcje z ucieszenia mojego kumpla. Co Wy na to?? Może to nie jest dużo ale może jednak ktoś sie zdecyduje. Prosiłbym o jak najszybszą odpowiedź bo impreza jest 3 listopada. A i dodam że to jest w Inowrocławiu (ok. Bydgoszczy i Torunia). Z góry dzięki za odp |
|
|
|
 |
Koton
Forumowicz
Auto: Bez auta. Kiedys 92` CA5A
|
Wysłany: 27-10-2007, 00:01
|
|
|