|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
max .prędkość 4x4 na czarnym |
Autor |
Wiadomość |
miczon
Mitsumaniak

Auto: L 200 '08
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 14 Lut 2007 Posty: 330 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 23-10-2007, 07:59
|
|
|
Boryz napisał/a: | No dobra twój diabeł starszy.
Ja tam w swoim D22 to 80 km/h nie przekraczam. |
Żarty, żartami. Instrukcja obsługi swoje, a życie swoje. To, że można, nie znaczy, ze się powinno jeździć z EasySelect 4x4 po czarnym. Mimo, że producent nie wprowadza ograniczeń prędkości 4H, to jasno opisuje w jakich warunkach można z tego kożystać (to co przytoczyłeś wcześniej) i jakie mogą być konsekwencje niedostosowania się do zaleceń. Tak więc nie polecam.
A Tobie Boryz życzę wiele radości z nowej "elki". |
|
 |
Macky [Usunięty]
|
Wysłany: 23-10-2007, 15:17
|
|
|
Kibloo napisał/a: | 172 (chip) a tak naprawde około 190. |
Ja swojego też spróbowałem na prostej na autostradzie wg. budzika 196 wg. GPS 184.
Stwierdziłem że raz można i trzeba sę przekonać ile autko potrafi. Tak naprawdę myślałem że go będzie nosić po całej drodze a szedł przyklejony jak kuna - prowadziłem jedną ręką - zaznaczam na prostej.
Gene nie odpowiedziałeś na ile przeciągnąłeś swojego Sporta .. |
|
|
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 1640 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 27-10-2007, 18:51
|
|
|
nsx napisał/a: | Szanuje swojego Miska i nie mam zamiaru go katowac. Sluzbowych to chyba nie ma, raczej wlasne firmowe , no chyba ze w Polsce juz jest tak dobrze ze szefowie kupuja pracownikom nowe L200 z salonu...
Prawdą jest natomiast ze silnik Diesla , szczególnie wyżyłowany nie wybacza błędów tak jak benzynowy szcególnie max. obciążenia na wysokich RPM.
Dominges NSX |
hehehe- mój to służbówka... nowy z salonu... test prędkości podczas trasy przez Niemcy...
a temperatura niezależnie czy -20, czy +35 w korku, zawsze połowa wskaźnika i ani drgnie, to jest wielka zaleta układu chłodzenia 10 litrów ze stałym wentylatorem i chłodnicy oleju...
pozdro |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
|
|