|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E52A 1.8] Strasznie gorąco |
Autor |
Wiadomość |
Vrt [Usunięty]
|
Wysłany: 27-10-2007, 20:16 [E52A 1.8] Strasznie gorąco
|
|
|
Mam pewien problem właśnie kupiłem Galanta z 95 roku (z gazem) i wracając do warszawy mimo wyłączonego ogrzewanie w samochodzie zrobiło się strasznie gorąco (ok 30c). Ciepło płyneło od komory silnika. Jak temu zaradzić? Co może być nie tak?
BTW Chciałbym się przywitać. |
|
|
|
 |
remkowsky [Usunięty]
|
Wysłany: 27-10-2007, 21:21
|
|
|
a caly czas daje cieplo z nawiewow? moze linka spadla z regulacji cieplo/zimno i powietrze caly czas przechodzi przez nagrzewnice? a no i podstawowe pytanie - czy masz klimatronica czy reczne sterowanie?
ja mialem taki przypadek ze polamalo sie mocowanie linki z tylu konsolki wiec trzeba by zajrzec pod ta wlasnie konsolke... |
|
|
|
 |
Vrt [Usunięty]
|
Wysłany: 28-10-2007, 04:05
|
|
|
reczne, nawiewy sa wylaczone. Cieplo przechodzi przez "zegary" i nad nogami. Moze "stylem jazdy" tak nagrzalem silnik. Jutro na zimno sprawdze poziom płynu w chłodnicy i czy cos sie nie zablokowalo za konsola |
|
|
|
 |
|
|