|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Prosze o pomoc: pompa paliwa |
Autor |
Wiadomość |
Piter105 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-10-2007, 17:41 Prosze o pomoc: pompa paliwa
|
|
|
Witam.
Podejrzewam że mam popsutą pompę paliwa bo jak ja wyciągnełem i sprawdziłem na jaką odległość tryska paliwo jest to około 1 m czy to dobrze??
A w jak cos to jaką naj lepiej kupic i nie droga? |
|
|
|
 |
Grooby [Usunięty]
|
Wysłany: 29-10-2007, 18:02
|
|
|
witam ja mam pompe do lacera kupilem ja we kwietniu boshoska nie uzywana nawet nie byla zakladana. na gwarancji jest...jesli jestes zainteresowany to daj znac mieszczakmy nie daleko to sie jakos ustawimy pozdro
[ Dodano: 29-10-2007, 18:45 ]
sorry to jest firmy denso orginal od Lancera z filterkiem sprawna 100% uzywana byla w moim i wymieniona na nowa bo elektryk wblad mnie wprowadzil mowiac ze jest wadliwa, a nie byla bo problem byl z komputerem a nie z pompa. przypadkiem nie zakladales gazu do niego???w piasecznie??bo komputer zalatwil mi gaziarz z piaseczna! |
|
|
|
 |
Piter105 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-10-2007, 23:52
|
|
|
Dzięki ale już kupiłem pompę. Nie mam gazu dla mnie szkoda mi silnika a na tyle co pali to jeszcze można przeżyć. |
|
|
|
 |
Grooby [Usunięty]
|
Wysłany: 31-10-2007, 14:12
|
|
|
oki jak ktos chce kupic orginalna pompe do swojego Miska zarpaszam do mnie pzodro |
|
|
|
 |
|
|