|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Firebee 07-11-2007, 08:44 |
Prywatne kliniki/szpitale |
Autor |
Wiadomość |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-10-2007, 19:49 Prywatne kliniki/szpitale
|
|
|
WItajcie, czy slyszeliscie o czyms takim, czyli o niepublicznych szpitalach, w ktorych naprawde lecza i opiekuja sie chorym?
Chodzi o to, ze moja corka leży od 3 tygodni w szpitalu w bydgoszczy i nie dosc ze nie chca/nie moga jej wypuscic to opiekuje sie moja tesciowa nią (zona juz po 2 tygodniach sama została zarażona i leży chora w domu), to leży na jednej sali z 3 innymi facetami.. żadnej prywatnosci ani nic..
Co 2 dni odwlekają wyjscie ze szpitala ze względu na niby złe wyniki (powoli dochodze do wniosku, ze specjalnie przetrzymują dla kasy)..
Mała juz była jak najbardziej w pełni sił wesoła itp, a teraz znowu widać oznaki przeziębienia itp, czego na pewno nie złapała gdzie indziej jak w tym szpitalu...
niedługo będzie miesiąc jak leży w tym szpitalu...
pomyślałem na przysdzlosc czy są jakies szpitale ktorym mozna zaufac i zaopiekują się fachowo dzieckiem i osoba opiekującą (bo az wstyd mi teraz przy tesciowej, ktora oblegaja faceci). oczywiste jest że bedzie to platne, ale licząc ile kasy przez te 3 tygodnie wydałem na przejazdy grudziądz-bydgoszcz..
Pozdrawiam
FIrek |
|
|
|
 |
Piotruś Pan [Usunięty]
|
Wysłany: 29-10-2007, 20:38
|
|
|
Firebee napisał/a: | Co 2 dni odwlekają wyjscie ze szpitala ze względu na niby złe wyniki | Jak możesz to podaj mi te wyniki na PW skonsultuje je z lekarzem u mnie w szpitalu i jeśli możesz to podaj w jakim szpitalu w Bydgoszczy leży córka |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 29-10-2007, 20:51
|
|
|
szpital zakaźny na św.Floriana, wyniki wyciągne i Ci podam. przez długi okres nikt nie wiedział co z małą. Teraz wychodzi na to:
prawdopodobnie wirus rota:
pierwsze 3 dni nie leczony w grudziądzu
kolejne 4 dni leczony antybiotykami w bydgoszczy, mała "odżyła" (przez tydzien praktycznie w śpiączce)
antybiotyki podawane przez tydzień
minęło 2,5 tygodnia diagnoza taka, że podawany antybiotyk był za silny i zniszczył wątrobę (są to cyfry podawane w wynikach rzędu - dobre ok. 130-150, pod koniec rota wirusa 1400, pozniej spadło do 200 po zakonczeniu podawania antybiotyku 700, teraz kroplowki 2-3 dziennie i spadło znow do 200)
tak to wygląda..
do konca po 3 tygodniach nadal nie wiedzą co dokladnie to było (już mowili nam o sepsie i innych takich) |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-10-2007, 20:55
|
|
|
Patryk współczuje Ci- do takich lekarzy powinno sie
U nas w 3City jest trochę tych miejsc jak np. swissmed ale nie wiem co tam u Ciebie jest.
Mam nadzieje że mała i żona w końcu wyzdrowieją |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 29-10-2007, 21:12
|
|
|
mysle, ze jesli szpital bedzie naprawde dobry to wole zawiezc rodzine do 100-150km niz meczyć je w jakims publicznym:(
bez pieniędzy nie ma zdrowia:( |
|
|
|
 |
|
|