Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
antyradar
Autor Wiadomość
cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-10-2007, 10:53   

arturro napisał/a:
fotoradar wysyla wiazke non-stop
Oj chyba nie. Coś mi się obiło o uszy że on wysyła wiązkę sytematycznie, ale nie ciągle. Prowadzi to do sytuacji że jeśli jedziesz dosyć szybko i trafisz na "przerwę" to nie zdążysz zareagować :( . Podkreślam: tak tylko słyszałem/czytałem.
arturro napisał/a:
nic nie wykrywa wideorejestratorow
Wykrywa. Spostrzegawczy kierowca w wyższym samochodzie z CB :D . To stała praktyka np. na Trasie Siekierkowskiej w Warszawie. Jedziesz i patrzysz czy pod lusterkiem nie ma kamerki (niektórzy mylą ją z wykrywaczem radarów zamontowanym tak jak u Ciebie :) , ale lepiej dmuchać na zimne). Jak zobaczysz to nie wyprzedzasz i informujesz innych :biggrin: . Naprawdę to działa !

Faktycznie nie ma metody na uniknięcie kary. Trzeba chyba założyć tablice rej. jak James Bond w Goldfingerze :lol:

Kiedyś miałem okazję zaobserwować jak działa prawdziwy antyradar. Zaniżał o 50km/h (max dla tego modelu). Tylko cena kosmiczna, a pierwszy bardziej rozgarnięty gliniarz połapie się że coś jest nie tak :( . No i oczywiście jest nieskuteczny dla videoradarów :(

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 30-10-2007, 11:22   

cns80 napisał/a:
dosyć szybko i trafisz na "przerwę" to nie zdążysz zareagować

lub gdyby tak bylo przejechalbys bez fotki, uwiez mi fotoradar ciagle wysyla wiazke, wiem bo jak przejezdzam obok fotradaru to antyradar ciagle piszczy, im blizej tym glosniej.

Simones
[Usunięty]

Wysłany: 30-10-2007, 11:36   

cns80, Fotoradar wysyla wiazke napewno non-stop poczytalem troche wypowiedzi ludzi, ktorzy maja krecka na tym punkcie, testuja wszystkie nowosci itd. itp. To pewne. Najtrudniejsze sa suszarki pracujace w pasmie Ka.

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-10-2007, 13:50   

OK. Jak już pisałem to tylko opinia gdzieś zasłyszana :p

Odpowiedz do tematu