Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
14-05-2014, 13:29
co kupic civic sedan v generacji czy cari do 11000zl?
Autor Wiadomość
stanik 
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-11-2007, 22:59   

trochę prawdy jest. tyle że na pewno trzeba się liczyć z tym że w aucie będzie coś do zrobienia (na początek śmiało można dodać 1000 PLN na materiały eksploatacyjne, które do wymiany są zaraz po kupnie i jakąś jedną grubszą rzecz (może tarcze hamulcowe, albo coś innego, co będzie wymagało wymiany).

Ja swoją z 1997 roku sprzedałem na przełomie sierpnia/września za pośrednictwem salonu naszemu forumowiczowi. Z tego co wiem z wymianą tego co było do wymienienia (wysłałem Mu listę przed sprzedażą) zmieścił się w około 11,5-12 tyś pln. Także szansa trafienia przyzwoitego autka zawsze jest ale trzeba się uzbroić w cierpliwość. Za 20 tyś pln to pewnie już można szukać takiej po liftingu a nie z początkowych lat produkcji.
Ale jedno jest pewne, w każdym autku używanym a tym bardziej tyloletnim coś zrobić na dzień dobry trzeba i te koszty trzeba przewidzieć w budżecie.

Pozdrawiam
#0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8

czekoladka_1981 
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Pomogła: 150 razy
Wysłany: 02-11-2007, 23:01   

GeedieZ napisał/a:
Przymierzam się do kupna Carismy za ok 11 tysięcy

zależy jaki rok cię zadowala. Czym młodszy tym droższy. :badgrin:
Renata
EA5W

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Wysłany: 03-11-2007, 14:13   

Myślę że za 15 tys spokojnie kupisz GDI i to z automatem z rocznika '98 (przed liftingiem) ale po liftingu to wiadomo że cena już będzie wyższa.

dylson
[Usunięty]

Wysłany: 03-11-2007, 21:51   

Bzdura. Za ok 10tys mozna kupic fajnie i nie zajechane autko. Tylko trzeba cierpliwie szukac. Oczywiscie im wiecej kasy mamy tym wieksze prawdopodobienstwo ze trafimy na ladna sztuke :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi