|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nie wiem jak to nazwac... |
Autor |
Wiadomość |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-12-2005, 10:27
|
|
|
Wystarczy, ze beda lekko powgniatane lub przerdzewiale na dole, dla shovela to nie problem, a jestem pewny, ze beda w nielepszym stanie niz Adamsa - i tak trzeba je bedzie klepac i lakierowac, co kosztowac bedzie wiecej niz wyklepanie i polakierowanie furtki po dzialaniu tego !@#$%^&*^&%$# z parkingu. |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 29-12-2005, 11:47
|
|
|
sprawa z bartkiem chyba już została wyjaśniona.
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2751234 <- wszystkie komentarze z kupna / sprzedaży części sam. (oprócz jednego za aparat)
wpadki czasem się zdarzają. ja nie mam ochoty ani czasu tego komentować, nie wiem w jakim stanie są tamte drzwi - po prostu nie pamiętam. pamiętam że lewe tylne z tamtego gieteja miały tonę kitu chyba bo ważyły z 20 kilo.
tamte drzwi są w kolorze Adamsa - to drugi gietej którego dostałem jako "gratis" od kochajja... a moją intencją w tym wypadku bynajmniej nie było go "naciągać" na przesyłkę bo chuja z tego bym miał, pomijając fakt telefonu do kuriera czy wyjazdu na pocztę, a moją jedyną intencją była POMOC koledze, którą chyba mogę zaoferować jeśli mam części od zaje*. nawet jeśli drzwi nie będą w stanie idealnym (bo nie pamiętam w jakim są) to i tak chyba lepiej żeby sobie je, albo te uszkodzone, zrobił na spokojnie, nie myśląc tylko o tym czy rdza mu zje auto na wylot i czy potem mu będzie gniło w tym miejscu.
jesli chodzi o mnie to tyle. |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 29-12-2005, 11:58
|
|
|
Ja za 50kg zeliwa zaplacilem 30zl przesylajac Opekiem. |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
|
Wysłany: 29-12-2005, 12:07
|
|
|
Ja za wysylke paczki (>30 kg) do Lodzi zaplacilem 35, ale i tak uwazam, ze taniej bedzie Adamsowi zrobic swoje drzwi, niz slac przez pol Polski inne, po to, zeby te zrobic...... Optymalizacja wzgledem kosztow, nie rozlaki z Misiem |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
|
|
|
 |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-12-2005, 12:49
|
|
|
moje drzwi juz na dole lekko rdzewialy dlatego panowie troszkie luzu!!
wgniecenie moze i nie jest duze ale centralnie w miejscu profilowania na klamke totez
sam nie bede w stanie tego zrobic. jak zaczne z tym biegac po warsztatach to sie bede
tylko wkurwial. teraz zreszta priorytetem jest poradzenie sobie z cewka zaplonowa
i to zeby nie odwalal numerow na drodze. wysylka circa 40zl to nie jest duzo, a mysle ze
i Dorian celowo nie wcisnie mi nic dziadowego bo nie ma w tym interesu, zreszta
od dawna gadamy i ta propozycja nie jest tutaj niczym nie na miejscu. bardzo mu zreszta
dziekuje za sam pomysl. nad realizacja jeszcze bedziemy dumac, wymienimy fotki i wogole
ale mysle ze cos sie zrobi. A dżitiej gratisowy od Kochajja jest identyczny kolorem jak moj
takze w tym temacie problemu rowniez nie ma.
pozdrawiam i luzu troszkie |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24298 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 29-12-2005, 16:32
|
|
|
adams12 napisał/a: | A dżitiej gratisowy od Kochajja jest identyczny kolorem jak moj
takze w tym temacie problemu rowniez nie ma. |
Fakt - zapomniałem skąd masz dolny spojler |
|
|
|
 |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-12-2005, 17:29
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | adams12 napisał/a: | A dżitiej gratisowy od Kochajja jest identyczny kolorem jak moj
takze w tym temacie problemu rowniez nie ma. |
Fakt - zapomniałem skąd masz dolny spojler |
spojlery akurat mam wyklepane wlasna reka
od kochajja bralem wzmocnienie czolowe z fragmentami podluznic i pas dolny (pod swiatlami)
ale spojlery mam te same co mialem... |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24298 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 29-12-2005, 18:38
|
|
|
no - pas dolny właśnie miałem na myśli - różnie to nazywają - to przy przednim zderzaku |
|
|
|
 |
|
|