|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wsteczny bieg nie wchodzi |
Autor |
Wiadomość |
dager [Usunięty]
|
Wysłany: 01-11-2007, 19:04 wsteczny bieg nie wchodzi
|
|
|
problem w Space Wagonie 94r. 2.0 benzyna , podczas jazdy na 5 biegu coś zaczęło terkotać i bieg wyskoczył, włączyłem jeszcze raz i już było dobrze. Zaparkowałem i próbowałem wycofać , wsteczny nie chciał wejść , po chwili prób wszedł i jakoś wyjechałem .A teraz mogiła nie mogę wrzucić wstecznego w ogóle. Co może być przyczyną , -wodziki ?, synchronizatory?, czy jakieś inne ustrojstwo |
|
|
|
 |
DarekCz [Usunięty]
|
Wysłany: 06-11-2007, 09:34
|
|
|
a linki obie masz dobre
ja mam tez 94 rok i jedna linka mi pękła ale nie miałem wtedy 3 i 4 reszta biegów była. |
|
|
|
 |
dager [Usunięty]
|
Wysłany: 06-11-2007, 18:16
|
|
|
DarekCz napisał/a: | a linki obie masz dobre | , tak dobre, chyba udało się naprawić , trochę WD-40 na miejsce styku linek / cięgieł/ ze skrzynią biegów i na razie chodzi
[ Dodano: 08-11-2007, 21:09 ]
i już koniec radości , po rozebraniu skrzyni okazało się , że rozsypał sie mechanizm biegu wstecznego / tzw.piesek /, teraz pozostaje znależć tę część lub kupić całą skrzynię |
|
|
|
 |
|
|