Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CA4A 1.6] halogeny
Autor Wiadomość
yarvandall
[Usunięty]

Wysłany: 05-11-2007, 22:42   

jeśli tylko znajdę coś co będzie odpowiadało mi i będzie ładnie wyglądało w oryginalnych otworach bo strasznie denerwuje mnie wygląd mojego colcika z rozbitym halogenem a z dziurą w zderzaku pewnie wnerwiałby mnie jeszcze bardziej to nie widzę przeszkód

Monia 
Mitsumaniak
Misiubishi

Auto: CA0 GLI 94 1.3
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 1 raz
Wysłany: 05-11-2007, 22:48   

Tak więc kolego czekam na jakieś info :) oczywiscie również i koszt tej przyjemności, ale to jak już będziesz wiedział co i jak...
Ja generalnie będę tez buszowac, ale wiem ze nie będzie łato coś znalesc ehh..
Pozdrawiam

=> 01055/KMM <=

yarvandall
[Usunięty]

Wysłany: 05-11-2007, 22:55   

nie ma problemu :) pozdrawiam również i jak już coś znajdę to powiadomię bo już wtedy nie będzie mi potrzebny a szkoda żeby miał leżeć jeśli miałby sie komuś przydać

SlaVkoEg
[Usunięty]

Wysłany: 05-11-2007, 22:58   

hmmm... czytajac te wypowiedzi przypomnialo mi sie ze jaki czas temu jak wychodzilem ze sklepu zwrocilem uwage na halogeny w zdezaku Poloneza ATU. Wydaly mi sie bardzo podobne to tych z Colta. Niestety narazie nie mam okazji tego sprawdzic wiec moze ktos inny sprobuje. Ponizej przykladowe zdjecia, troche niewyrazne ale nie znalazlem nic lepszego.

yarvandall
[Usunięty]

Wysłany: 05-11-2007, 23:09   

na pewno jak najszybciej to sprawdzę po faktycznie wygląd podobny tylko czy wielkość ta sama

sruba 
m3m&mitsumaniak
football is a drug

Auto: Toyota Auris II TS
Wysłany: 06-11-2007, 08:03   

halogeny z Poloneza są dużo większe i w zderzak Misia nie wejdą.
sprawdzałem...

SlaVkoEg
[Usunięty]

Wysłany: 06-11-2007, 09:11   

czyli wszystko sie wyjasnilo i niestety trzeba szukac dalej ale szkoda bo mysle ze niebylo by duzego problemu z kupnem takich halogenow :(

Kuczan
[Usunięty]

Wysłany: 07-11-2007, 09:38   

Dokładnie dwa dni temu postanowiłem wyjąc halogeny i zakonserwować je przed zimą.Tymbardziej że w jednym pojawiła się para wodna wieć musi być gdzieś jakaś nieszczelność.Niestety halogeny rozsypały mi się w ręku :evil: dosłownie w drobny mak.No nic, wyjąłem tylko ramki i szkiełka i zrobiłem zaślepki ale propo tematu jutro jade na spoooory skład lamp i halogenów i będe pasował od innego autka.O wyniku przeprowadzonej operacji napewno poinformuje kolegów i koleżanki.

Monia 
Mitsumaniak
Misiubishi

Auto: CA0 GLI 94 1.3
Pomogła: 1 raz
Wysłany: 07-11-2007, 21:38   

Kuczan pisz poszło Ci dopasowywanie innych halogenków :D hmm bo jak ja nie znajde drugiego to pewnie też skłonie się do zamienników :)

=> 01055/KMM <=

Odpowiedz do tematu