|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MITSUMANIAKI i WOŚP |
Autor |
Wiadomość |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-12-2005, 14:29 MITSUMANIAKI i WOŚP
|
|
|
Kochani, w związku ze zbliżającym się XIV Finałem Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy jako Oficjalny Klub Mitsubishi chciałem zaproponować Wam zbiórkę pieniędzy na rzecz Orkiestry!
Proponuje wplate na jedno konto, a w dniu Finału wpłacimy całą kwotę na konto WOŚP-u (w tytule przelewu proszę dopisać "WOŚP")
nr konta:
85 1140 2004 0000 3102 3309 9290
Oto część Oficjalnego listu z WOŚP-u do naszego Klubu:
(dotyczy ona nieścisłości, które stwierdzałyby, że zbiórka na moje konto jest nielegalna)
"Nie prowadzicie zadnej oficjalnej ogolnej zbiorki wiec nie ma potrzeby
traktowania Was jako sztab, czy aby kazdy z Was wplacal osobno pieniadze
na nasze konto. Przeprowadzacie swoja wewnetrzna zbiorke, wiec spokojnie
mozecie zebraci pieniadze w wygodny dla Was sposob i pozniej wplacic je na
nasze konto jako calosc.
Pozdrawiamy
====================================================
Fundacja Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy
ul. Niedźwiedzia 2a; 02-737 Warszawa
Tel. /22/ 852-32-14, 852-32-15, Fax.: /22/ 852-07-52
Strona www: http://www.wosp.org.pl
E-mail:wosp@wosp.org.pl
Sklepik internetowy: http://sklepik.wosp.org.pl/
==================================================== "
[oryginał do wglądu w moim komputerze]
"XIV Finał to zbiórka pieniędzy DLA RATOWANIA ŻYCIA DZIECI POSZKODOWANYCH W WYPADKACH, W TYM NA NAUKĘ UDZIELANIA PIERWSZEJ POMOCY. Już raz poświęciliśmy temu nasze granie, wspomagając oddziały dziecięcej chirurgii urazowej. Po dzień dzisiejszy, po tamtym Finale, w wielu miastach Polski jeżdżą zakupione przez nas karetki pogotowia.
Ale pamiętajcie, że cel Finału to nie tylko wypadki komunikacyjne, ale wszystkie wypadki, które zdarzają się z udziałem dzieci.
XIV Finał będzie także ogromną okazją, aby bardzo głośno mówić o nauce udzielania pierwszej pomocy, czyli o tym, czym Fundacja od kilku lat bardzo aktywnie się zajmuje. Tak jak w przypadku powszechności prowadzenia naszych programów medycznych chcielibyśmy, aby nauka udzielania pierwszej pomocy stała się zjawiskiem powszechnym, aby zaczęła się ona już od najmłodszych klas szkoły podstawowej i aby styczność z nią miał każdy mieszkaniec Polski. To są bardzo ambitne plany, ale już o tym zaczęliśmy mówić i może w ten sposób uda się zjednoczyć wysiłki wszystkich instytucji, które propagują i uczą udzielania pierwszej pomocy.
Czekamy na Was! Sie ma!!!
Jurek Owsiak & Fundacja WOŚP"
Firek
Young
Maciej P.
Dyzio i Saba
Bartek Mitsumaniak
razem:180zł
EDIT by Jackie: zdjąłem z ogłoszenia, lekko się temat zdeaktualizował |
Ostatnio zmieniony przez Firebee 02-01-2006, 15:25, w całości zmieniany 5 razy |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 30-12-2005, 00:42
|
|
|
Co jak co panowie, ale zabawa tym tematem zaczyna mnie wkur***...
Jesli komus sie nie podoba, ze nam cos wychodzi lepiej to niech sie sam postara u siebie to zrobic...
Po drugie, ktos kto udostepnia swoje hasla po to, by mozna bylo bawic sie tematami na forum, nie zasluguje na miano Mitsumaniaka, a tym bardziej na posiadanie moda...
No i na koniec jeszcze...
Albo w koncu Admini zrobia z tym porzadek, albo wszelkie inicjatywy, nie beda opisywane na forum, tylko na stronie glownej serwisu (chyba ze nasz kochany kolega rowniez tam ma juz hasla...)
Pozdrawiam i szczerze trace powoli cierpliwosc...
I to nie ja zachowuje sie jak dziecko.. nie ja..
Firek |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 30-12-2005, 09:57
|
|
|
Porządek zrobiony. Furtka zlikwidowana, rozluźnij warkocze Firek nie musiałeś być modem żeby w nowych forach edytować cudze posty. Teraz już się nie da.
Pozdrawiam. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 31-12-2005, 13:34
|
|
|
jestesmy rowniez na wosp.allegro.pl pod loginem mitsumaniaki!
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 02-01-2006, 17:27
|
|
|
Firebee napisał/a: | Co jak co panowie, ale zabawa tym tematem zaczyna mnie wkur***...
Jesli komus sie nie podoba, ze nam cos wychodzi lepiej to niech sie sam postara u siebie to zrobic...
Po drugie, ktos kto udostepnia swoje hasla po to, by mozna bylo bawic sie tematami na forum, nie zasluguje na miano Mitsumaniaka, a tym bardziej na posiadanie moda...
No i na koniec jeszcze...
Albo w koncu Admini zrobia z tym porzadek, albo wszelkie inicjatywy, nie beda opisywane na forum, tylko na stronie glownej serwisu (chyba ze nasz kochany kolega rowniez tam ma juz hasla...)
|
Odpowiem w temacie - na czas dopóki nie wyjasnię wspolnie z Adminem co się dzieje wprowadziłem blokadę edycji postów dla wszystkich.
Przepraszam sytuacja zmusiła. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 06-01-2006, 22:35
|
|
|
UWAGA!
ZAPRASZAMY RÓWNIEŻ NA AKCJE ORGANIZOWANE DLA WOŚP-U PRZEZ ARROW-A W WARSZAWIE:
LINK
[ Dodano: Pią Sty 06, 2006 9:36 pm ]
DO WSPÓŁORGANIZOWANĄ PRZEZ RAFAŁA_SZCZECIN W SZCZECINIE:)
LINK
DO AKCJI ORGANIZOWANEJ PRZEZ ZAPRZYJAŹNIONY KLUB "MITAUTO" W PIOTRKOWIE TRYBUNALSKIM
LINK
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 08-01-2006, 20:30
|
|
|
Witam!
Na początek chciałbym podziękować wszystkim, którzy przyłączyli się do zbiórki na rzecz WOŚP-u!
W imieniu całego Oficjalnego Klubu Mitsubishi przelałem kwotę 180zł na rzecz WOŚP.
Oprócz zbiórki na naszym forum, na wośp.allegro.pl przeprowadzamy licytacje zapalniczek oraz zakup przedmiotów (które po zakupie zostają po raz kolejny wystawiane przez sprzedających), z których cała kwota przechodzi na konto Wielkiej Orkiestry.
W tej chwili przeprowadziliśmy oraz "zakupiliśmy" ok 40 aukcji (nie wszyscy wystawili jeszcze komentarze), aukcje są nadal wystawiane - login "mitsumaniaki"
no i czekamy na sygnały od Arrowa i Rafała_Szczecin jak przebiegły zbiórki w ich miastach.
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję!
Firek
 |
|
|
|
 |
|
|