Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdzie założyć sekwenję lpg w Trójmieście do Gala 2,5 v6
Autor Wiadomość
wojtas80
[Usunięty]

Wysłany: 08-06-2007, 16:31   Gdzie założyć sekwenję lpg w Trójmieście do Gala 2,5 v6

Dojrzała we mnie myśl założenia instalacji lpg w moim miśku.
Po przeczytaniu kilkunastu postów wiem że więcej niż połowa sukcesu jest w tym kto tą instalację założy. Wstępnie jestem zainteresowany STAG 300 które ma dobre opinie na tym forum, w grę wchodzi także PRINS. Proszę bardzo podajcie jakiś zakład w trójmieście albo jego okolicach gdzie porządny fachowiec zagazuje mojego gala. wiem że żle założona instalacja wykończy moje V6.

P.S.
Kolega polecił mi autogazserwis w Redzie, zakładają tam Staga 300, może ktoś z was tam zakładał, co o tym myślicie

Pozdrowienia

solaar
[Usunięty]

Wysłany: 30-06-2007, 18:20   

Czesc, niestety nie pomoge w wyborze zakladu, ani gazu, ale pisze bo mam dokladnie takiego samego galanta i tez sie sklaniam do zalozenia instalacji gazowej. Jak bedzie juz po operacji to napisz, co wybrales i jak sie jezdzi. Dylemat mam okrutny zakladac czy nie?Pozdro :)

jasioo_
[Usunięty]

Wysłany: 01-07-2007, 01:18   

Tez jestem z 3miasta i tez mam taki sam problem ze swoim Galusiem:) Moze jednak ktos sie wypowie w w/w temacie...?

josie 
Mitsumaniak
majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-07-2007, 12:44   

Mój ojciec i wujek zakładali LPG w swoich autach w Ingazie na Hutniczej w Gdyni. Byli zadowoleni - ale to było jakieś 4-5lat temu i były to instalacje II generacji. Instalacje śmigają bez problemów do dziś.

novy 
Mitsumaniak

Auto: EA5A SE
  Wysłany: 03-07-2007, 10:03   

Witajcie.
Dołączam sie do poszukiwan sprawdzonego zakladu instalujacego gaz w trojmiescie .
Pozdrawiam

MisiekK 
Forumowicz

Auto: Galant'99 2,5V6 A KOMBI WE
Wysłany: 10-11-2007, 13:43   

Gdynia Grabówek - jadąc od estakady skręcamy w prawo na pierwszych swiatłach, potem w lewo w równoległą do Morskiej i pierwsza w prawo. Po lewej stronie jest zakład.
Mam od Nich sekwencję na STAG300 w Galu V6. Koszt 3400

Odpowiedz do tematu