|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gdzie założyć sekwenję lpg w Trójmieście do Gala 2,5 v6 |
Autor |
Wiadomość |
wojtas80 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-06-2007, 16:31 Gdzie założyć sekwenję lpg w Trójmieście do Gala 2,5 v6
|
|
|
Dojrzała we mnie myśl założenia instalacji lpg w moim miśku.
Po przeczytaniu kilkunastu postów wiem że więcej niż połowa sukcesu jest w tym kto tą instalację założy. Wstępnie jestem zainteresowany STAG 300 które ma dobre opinie na tym forum, w grę wchodzi także PRINS. Proszę bardzo podajcie jakiś zakład w trójmieście albo jego okolicach gdzie porządny fachowiec zagazuje mojego gala. wiem że żle założona instalacja wykończy moje V6.
P.S.
Kolega polecił mi autogazserwis w Redzie, zakładają tam Staga 300, może ktoś z was tam zakładał, co o tym myślicie
Pozdrowienia |
|
|
|
 |
solaar [Usunięty]
|
Wysłany: 30-06-2007, 18:20
|
|
|
Czesc, niestety nie pomoge w wyborze zakladu, ani gazu, ale pisze bo mam dokladnie takiego samego galanta i tez sie sklaniam do zalozenia instalacji gazowej. Jak bedzie juz po operacji to napisz, co wybrales i jak sie jezdzi. Dylemat mam okrutny zakladac czy nie?Pozdro |
|
|
|
 |
jasioo_ [Usunięty]
|
Wysłany: 01-07-2007, 01:18
|
|
|
Tez jestem z 3miasta i tez mam taki sam problem ze swoim Galusiem:) Moze jednak ktos sie wypowie w w/w temacie...? |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 167 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 2517 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 01-07-2007, 12:44
|
|
|
Mój ojciec i wujek zakładali LPG w swoich autach w Ingazie na Hutniczej w Gdyni. Byli zadowoleni - ale to było jakieś 4-5lat temu i były to instalacje II generacji. Instalacje śmigają bez problemów do dziś. |
|
|
|
 |
novy
Mitsumaniak

Auto: EA5A SE
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 320 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 03-07-2007, 10:03
|
|
|
Witajcie.
Dołączam sie do poszukiwan sprawdzonego zakladu instalujacego gaz w trojmiescie .
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
MisiekK
Forumowicz
Auto: Galant'99 2,5V6 A KOMBI WE
|
Wysłany: 10-11-2007, 13:43
|
|
|
Gdynia Grabówek - jadąc od estakady skręcamy w prawo na pierwszych swiatłach, potem w lewo w równoległą do Morskiej i pierwsza w prawo. Po lewej stronie jest zakład.
Mam od Nich sekwencję na STAG300 w Galu V6. Koszt 3400 |
|
|
|
 |
|
|