Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Dział "Nasze terenówki"
Autor Wiadomość
Chili
[Usunięty]

Wysłany: 11-11-2007, 12:13   Dział "Nasze terenówki"

Witam. JA wiem że jestem nowy i nie powinienem się może mądrzyć ale przyszło mi do głowy że można by stworzyć taki dział jak "Nasze terenówki" i tam dzielilibyśmy się zdjęciami naszych pojarek, L200 itp. . Wiem że jest taki dział ogólny dla wszystkich miśków ale to straszny bałagan jest, a tak każdy model lub chociaż rodzaj pojazdu miałby swoją galerię?! Co wy na to? Mniej szukania i więcej frajdy z oglądania :)

Aztek13
[Usunięty]

Wysłany: 11-11-2007, 20:13   

Pomysł jest Fajny. Sam chciałem spytać czy nie zrobić działu OFF ROAD w który można by było się dzielić swoimi uwagami i poradami na temat modyfikowania, sposobu wykonania i ewentualnie pomysłów jak przystosować nasze Miśki do jazdy w CIĘŻKIM :twisted: Porady typu Mam takiego SNORKELA, zamontowałem go tak a tak, podniosłem autko, tak a tak na takich częściach i są sprawdzone lub nie, silnik uszczelniłem w taki sposób:) Byłoby SUPER i na pewno było by skarbnicą wiedzy. Wiem że nie każdy swoim skarbem jeździ w ciężkim terenie ale z całą pewnością jest cała rzesza kolegów którzy uważają taką formę aktywnego wypoczynku. A może się okazać iż mój pomysł jest troszkę poroniony i nic z tego nie będzie.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-11-2007, 20:29   

Hehe wiedziałem, że tak będzie.

Pomysł jest prosty do wykonania.

Pytania są następujące:
1. Jakie jest zainteresowanie pomysłem
2. Ile działów założyć?
To znaczy czy założyć Nasze Terenówki jako współny dział dla dotychczasowych 4x4 czy (i tego wolałbym uniknąć) osobne działy dla każdego z 4x4. Oraz czy zakłądać osobny dział OFF ROAD. I gdzie?

Burza mózgów została rozpoczęta - czekam na Wasze propozycje.

Pozdrawiam
Administrator

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

dominik32
[Usunięty]

Wysłany: 11-11-2007, 20:31   

Popieram zalozenie osobnych dzialow dla poszegolnych modeli 4x4
a moze nawet dla poszczegolnych wersji (pajero I, II itd)

Chili
[Usunięty]

Wysłany: 11-11-2007, 21:15   

Można by zrobić osobny dział dla wszystkiego ale to znowu strasznie dużo pracy :) Przecież w temacie wystarczy wpisać L200, Pajero I lub Pajero III i już wiadomo o co lata. Chodzi mi ot to żeby terenówki były w jednym dziale i tyle. Przecież wielu z nas ma pojarke lub L200 a nie ma pojęcia o generacjach lancera czy carismy, nie ma co się oszukiwać, to zupełnie inny sport i samochody :/ A fajnie by było gdybyśmy mogli poznać na wzajem swoje doznania terenowe, spostrzeżenia, pochwalić sie swoimi furami tak jak to zrobiłem w poście "witam wszystkich" i tyle.Oczywiście jeśli ktoś ma ochotę robić dział dla każdego modelu to bardzo proszę natomiast wiem ile to pracy i czasu.

qbaq
[Usunięty]

Wysłany: 11-11-2007, 22:20   

przylaczam sie i proponuje prosto Off Road bo jak juz wspomnieliscie nie kazdy upala swoje cacko wiec moze sie okazac ze z twojej kat jestes sam :shock:

a tak kazdy co mysli o offie wskoczy i troche tego bedzie

pozdro

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Wysłany: 12-11-2007, 07:11   

Hubeeert, dodaj do 4x4 podforum OFF-ROAD a tam juz powstana galeria i tematy merytoryczne.

miczon 
Mitsumaniak

Auto: L 200 '08
Wysłany: 12-11-2007, 08:33   

Gene napisał/a:
Hubeeert, dodaj do 4x4 podforum OFF-ROAD a tam juz powstana galeria i tematy merytoryczne.

:thumbleft:

Ostatnio zmieniony przez Gene 12-11-2007, 08:35, w całości zmieniany 1 raz  

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 16-11-2007, 00:10   

KLIKNIJ NA MNIE!

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Wysłany: 16-11-2007, 06:52   

\:D/

dziekuje [my]

Chili
[Usunięty]