Dział "Nasze terenówki" |
Autor |
Wiadomość |
Chili [Usunięty]
|
Wysłany: 11-11-2007, 12:13 Dział "Nasze terenówki"
|
|
|
Witam. JA wiem że jestem nowy i nie powinienem się może mądrzyć ale przyszło mi do głowy że można by stworzyć taki dział jak "Nasze terenówki" i tam dzielilibyśmy się zdjęciami naszych pojarek, L200 itp. . Wiem że jest taki dział ogólny dla wszystkich miśków ale to straszny bałagan jest, a tak każdy model lub chociaż rodzaj pojazdu miałby swoją galerię?! Co wy na to? Mniej szukania i więcej frajdy z oglądania |
|
|
|
 |
Aztek13 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-11-2007, 20:13
|
|
|
Pomysł jest Fajny. Sam chciałem spytać czy nie zrobić działu OFF ROAD w który można by było się dzielić swoimi uwagami i poradami na temat modyfikowania, sposobu wykonania i ewentualnie pomysłów jak przystosować nasze Miśki do jazdy w CIĘŻKIM Porady typu Mam takiego SNORKELA, zamontowałem go tak a tak, podniosłem autko, tak a tak na takich częściach i są sprawdzone lub nie, silnik uszczelniłem w taki sposób:) Byłoby SUPER i na pewno było by skarbnicą wiedzy. Wiem że nie każdy swoim skarbem jeździ w ciężkim terenie ale z całą pewnością jest cała rzesza kolegów którzy uważają taką formę aktywnego wypoczynku. A może się okazać iż mój pomysł jest troszkę poroniony i nic z tego nie będzie. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 11-11-2007, 20:29
|
|
|
Hehe wiedziałem, że tak będzie.
Pomysł jest prosty do wykonania.
Pytania są następujące:
1. Jakie jest zainteresowanie pomysłem
2. Ile działów założyć?
To znaczy czy założyć Nasze Terenówki jako współny dział dla dotychczasowych 4x4 czy (i tego wolałbym uniknąć) osobne działy dla każdego z 4x4. Oraz czy zakłądać osobny dział OFF ROAD. I gdzie?
Burza mózgów została rozpoczęta - czekam na Wasze propozycje.
Pozdrawiam
Administrator |
Just think...
. |
|
|
|
 |
dominik32 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-11-2007, 20:31
|
|
|
Popieram zalozenie osobnych dzialow dla poszegolnych modeli 4x4
a moze nawet dla poszczegolnych wersji (pajero I, II itd) |
|
|
|
 |
Chili [Usunięty]
|
Wysłany: 11-11-2007, 21:15
|
|
|
Można by zrobić osobny dział dla wszystkiego ale to znowu strasznie dużo pracy Przecież w temacie wystarczy wpisać L200, Pajero I lub Pajero III i już wiadomo o co lata. Chodzi mi ot to żeby terenówki były w jednym dziale i tyle. Przecież wielu z nas ma pojarke lub L200 a nie ma pojęcia o generacjach lancera czy carismy, nie ma co się oszukiwać, to zupełnie inny sport i samochody :/ A fajnie by było gdybyśmy mogli poznać na wzajem swoje doznania terenowe, spostrzeżenia, pochwalić sie swoimi furami tak jak to zrobiłem w poście "witam wszystkich" i tyle.Oczywiście jeśli ktoś ma ochotę robić dział dla każdego modelu to bardzo proszę natomiast wiem ile to pracy i czasu. |
|
|
|
 |
qbaq [Usunięty]
|
Wysłany: 11-11-2007, 22:20
|
|
|
przylaczam sie i proponuje prosto Off Road bo jak juz wspomnieliscie nie kazdy upala swoje cacko wiec moze sie okazac ze z twojej kat jestes sam
a tak kazdy co mysli o offie wskoczy i troche tego bedzie
pozdro |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-11-2007, 07:11
|
|
|
Hubeeert, dodaj do 4x4 podforum OFF-ROAD a tam juz powstana galeria i tematy merytoryczne. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
miczon
Mitsumaniak

Auto: L 200 '08
Pomógł: 4 razy Dołączył: 14 Lut 2007 Posty: 330 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 12-11-2007, 08:33
|
|
|
Gene napisał/a: | Hubeeert, dodaj do 4x4 podforum OFF-ROAD a tam juz powstana galeria i tematy merytoryczne. |
|
Ostatnio zmieniony przez Gene 12-11-2007, 08:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|