|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
www o ... Lancer 88-92 |
Autor |
Wiadomość |
mario11lsd [Usunięty]
|
Wysłany: 12-11-2007, 15:43 www o ... Lancer 88-92
|
|
|
ostatnio zamieścilem link do mojej strony www.mitsubishi.friko.pl i dostałem kilka negatywnych odpowiedzi dlatego postanowiłem usunąć stronę i zamieści na serwerze na którym niema reklam www.mitsubishi.ovh.org bardzo chetnie bede promował na tej stronie forum www.MitsuManiaki.com jezeli administratorzy niebedą mieli nic przeciwko. Jest to moja pierwsza strona, nie tworze jej po to aby czerpać z niej korzyści, ucze się robic strony i przyokazji chce pomóc i niechodzi o to ze czekam az ktos mi cos poda na tacy cos co pozniej umieszcze na stronie, jak wspomnialem na poczatku dopiero zaczynam i bede regularnie uaktualniał moja stronę www.mitsubishi.ovh.org. Bardzo mi zależy na zdjęciach bo mało ich na necie.
jeżeli cos komuś sie niepodoba na mojej stronie proszę pisać zmienie i usune wszystko co nie bedzie moim własnoręcznym dziełem.
Pozdrawiam to wszystko dla naszego Miśka www.mitsubishi.ovh.org |
Ostatnio zmieniony przez akbi 12-11-2007, 15:53, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 74 razy Dołączył: 03 Mar 2006 Posty: 12275 Skąd: Gdańsk
|
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24298 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 12-11-2007, 17:53 Re: www o ... Lancer 88-92
|
|
|
mario11lsd napisał/a: | jeżeli cos komuś sie niepodoba na mojej stronie proszę pisać |
tylko nie traktuj tego jako atak
na stronie Start jest posiadaczą - powinno być posiadaczom
proponuje przed publikacja strony zrobic test antybledowy (sa przeciez darmowe slowniki) |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3974 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 12-11-2007, 23:07
|
|
|
myślę, że powinieneś stworzyć księgę gości
na (chyba dwóch) niektórych zdjęciach zapodział się Galant - ten niebieski na górze i czerwony poniżej |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
TommiCrazy
Forumowicz VR-4 LIFE
Auto: UKOCHANE
Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Cze 2005 Posty: 902 Skąd: Alderley Edge UK
|
Wysłany: 12-11-2007, 23:15
|
|
|
kazde eyjscie w zakladke stronynabija ci licznik odwiedzin, oraz w galerii lancoerow masz tez kilka galantow plus coltow, niewiem czy to niedopatrzenie czy to celowo. |
_________________ Galant E38A GLSI 4x4
Starion Turbo widebody 2.0T
GTO MK3- 3.0V6 Twin Turbo
Outlander 2.0 PHEV 5HS
 |
|
|
|
 |
Sibilak [Usunięty]
|
Wysłany: 16-11-2007, 16:36
|
|
|
Mógłbyś zamieścić więcej fotek tuningowanych lancerków, osobiście bardzo chętnie oglądam takie foty . |
|
|
|
 |
|
|