Skaczaca wzkazówka od perdkosciomierza?? |
Autor |
Wiadomość |
Frolson83 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-11-2007, 18:04 Skaczaca wzkazówka od perdkosciomierza??
|
|
|
Witam wszystkich...Mam pytanie co morze byc przyczyna skakania mi w galu wskazówki od zagarów predkosciomieza????Do dzis dnia wszystko było ok ale jak jechałem zauwazyłem ze wskazówka podczas dodawania gazu nie podnosi sie płynnie tylko skacze chodzi luzno np: jak jade 80km/h to skazówka skacze pomiedzy 60-80km/h i tak cały czas.Nie pokazuje mi danej predkosci tylko skacze,a od obrotomierza pokazuje normalnie obroty.Co morze byc przryczyna i jak w razie czego mam rozkrecic zegary,czy to morze byc wina linki???pozdrawiam Tomek. |
|
|
|
 |
marek.b [Usunięty]
|
Wysłany: 11-11-2007, 19:20 zegary
|
|
|
mysle ze to wina linki ale musisz sprawdzic -wyciaganie zegarow bardzo proste -odkrecasz dwa wkrety widoczne na panelu zegarow i wyciagasz caly panel linka zostanie w srodku nic sie nie stanie po lekkim wyciagnieciu panela odlacz wtyczki z tylu i calosc masz na wierzchu -sprawdz linke czy podczas jazdy kreci rowno czy pracuje skokami -i napisz jak ci poszlo |
|
|
|
 |
waldi-1
Mitsumaniak

Auto: galant 2,5v6 rok 98 pb/lpg
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 24 razy Dołączył: 25 Paź 2006 Posty: 1577 Skąd: Chechło City
|
|
|
|
 |
Frolson83 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-11-2007, 20:47
|
|
|
Witam..juz wszystko jasne ukreciła sie linka??i Mam tyakie pytanie jak ja wymienic i jaki jest koszt takiej linki Pozdrawiam Tomek |
|
|
|
 |
waldi-1
Mitsumaniak

Auto: galant 2,5v6 rok 98 pb/lpg
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 24 razy Dołączył: 25 Paź 2006 Posty: 1577 Skąd: Chechło City
|
|
|