|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
l200 awarie i jeszcze raz awarie |
Autor |
Wiadomość |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 16-11-2007, 15:42
|
|
|
Rafiki napisał/a: | Zniknęła śruba stablizująca resor w takim uchwycie w kształcie literki U. Byłem a ASO, wszystko zostało obfotografowane i spisany został protokół reklamacyjny. Sympatyczny pan mnie poinformował, że muszą zamówić śrubę, a na razie mogę spokojnie jeździć. Minęły 2 tygodnie, śruby nie ma, a ja się zastanawiam, czy aby na pewno nic się z zawieszeniem nie dzieje.
Czy ktoś miał podobny przypadek? |
przerabiałem śrubkę po 20 k, u mnie w serwisie to był trzeci przypadek,,, poprostu same wykręcają się z strzemiona, ale cała operacja trwała 10 min,,, załozyli, dali dodatkową kontrę i po sprawie |
|
|
|
 |
Rafiki [Usunięty]
|
Wysłany: 21-11-2007, 10:42
|
|
|
No i po wizycie w serwisie:
- śruba wkręcona,
- a dźwięki ze skrzyni biegów? Banał! Obluzowana gałka na drążku. Ponoć wcisnęli tam trochę jakiejś masy bitumicznej, no i już jest ok.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|