Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Chwalmy Pana za 4wd :)
Autor Wiadomość
kongi
[Usunięty]

Wysłany: 15-11-2007, 20:22   Chwalmy Pana za 4wd :)

Tak troche offtopikowo, ale w mojej okolicy dziś walnęło ostro, drogowcy jak zwykle...
więc gdzieś 4wd muszę powychwalać :wav:
Nie wiem ile dziś minałem stojących pod górke plaskaczy (powyciagam, ale dzis nie miałem siły :) ) na pewno rekord czasu dojazdu (20 km) z pracy pobilty - 4h
(mała część to korki w mieście ale to pikus w odniesieniu do tego co sie dzialo dalej)
Mam cichę nadzieję że jutro dojadę do asfaltu spod domu :)

Chili
[Usunięty]

Wysłany: 15-11-2007, 22:30   

Kongi te krótkie srebrne to Twoje? daj jakieś foty :) Mój chyba brat bliźniak :D

kongi
[Usunięty]

Wysłany: 16-11-2007, 03:35   

Chili napisał/a:
Kongi te krótkie srebrne to Twoje? daj jakieś foty :) Mój chyba brat bliźniak :D

si senior
ublocone moga byc ? :badgrin: dzis koledzy obiecali lajtowo a bylo jak zwykle, mt'ki sie niekotrym powklejaly... :lol:
nie taki blizniak, skory brak :)

Chili
[Usunięty]

Wysłany: 16-11-2007, 08:53   

No to szczegół, ale reszta identyko :)

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-11-2007, 09:14   

kongi, uwazaj na siebie chlopie. Podobno niezle sypnelo. Ja jestem pol Krakowiakiem :D
Mam rodzine od strony matki w Krakowie i pod Pcimiem. He he

miczon 
Mitsumaniak

Auto: L 200 '08
Wysłany: 16-11-2007, 10:19   

Hehe, a tak wygląda u mnie pod firmą w Bielsku B. dziś o 10.00 po odśnieżeniu. Rano było około 30cm. śniegu. Też niezła ślizgawka jest :mrgreen:

kongi
[Usunięty]

Wysłany: 16-11-2007, 18:29   

Gene napisał/a:
kongi, uwazaj na siebie chlopie. Podobno niezle sypnelo. Ja jestem pol Krakowiakiem :D
Mam rodzine od strony matki w Krakowie i pod Pcimiem. He he

dzięki Gene - staram sie :-)
na razie zmieniłem zdanie nt. opon AT w zimie na lepsze - aczkolwiek mrozu nie było
jechać to jedzie z zatrzymywaniem sie trzeba uwazać ale i tak jest dużo lepiej niż jakimś plaskatym :)
Sypneło niezle, w samym Krakowie to jeszcze pół biedy ale kawałek poza to już sie cuda działy wczoraj (dziś już jest raczej spokojnie)

Chili
[Usunięty]

Wysłany: 16-11-2007, 20:53   

Rany, Wy normalnie macie zime!!!

wildstar
[Usunięty]

Wysłany: 18-11-2007, 10:54   zima

pozakładałem pirelli scorpiony z 7 mm bieznika ,kurde trochę się slizgam na wet na 4wd ,co wy na to

kongi
[Usunięty]

Wysłany: 18-11-2007, 18:09   Re: zima

wildstar napisał/a:
pozakładałem pirelli scorpiony z 7 mm bieznika ,kurde trochę się slizgam na wet na 4wd ,co wy na to

przy ruszaniu czy zwalnianiu ? ;-)
przeciez nawet zimowka na sniegu nie zachowuje sie jak letnia na asfalcie...
ja mam na razie ATki (testuje czy dadza rade zeby nie zmieniac 2x w roku) i na razie
dramatu nie ma
Tzn przejade jak na razie wszedzie (a plaskate stoja) z zatrzymywaniem sie
i zjazdami w dol trzeba uwazac
Jak bedzie coraz gorzej z zatrzymywaniem sie to niestety sie złamie i qpie zimowe

pantonik1 
Mitsumaniak

Auto: Pajero III 3.2 DI-D Long
Wysłany: 15-12-2007, 17:13   Chwalmy Pana za 4wd :)

Chwalmy Pana za 4wd :) normalnie jeszcze zima dobrze się nie ustawiła, a ja już parę razy wyciągałem gości z rowów. Chwalmy Pana za 4wd :)

Odpowiedz do tematu