|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
No to jeszcze rodzinką się pochwale :) |
Autor |
Wiadomość |
Chili [Usunięty]
|
Wysłany: 16-11-2007, 21:52 No to jeszcze rodzinką się pochwale :)
|
|
|
Chciałbym wam przedstawić wszystkich którzy czują się zaniedbani przeze mnie od momentu kiedy zarejestrowałem się na stronie Forum MitsuManiaki.com
To jest mój skarb czyli moja ukochana córcia Zuzia lat 3,5 zresztą cały tata
[img] [/img]
Już grzebie w samochodach, co prawda jeszcze nie od tej strony i nie Mitsu ale też z napęde 4x4
[img] [/img]
A to ktoś kto dał mi tak piękną istote jaką jest moja córcia czyli moja kochana Ania córka mechanika
[img] [/img]
A to ktoś kto pilnuje mnie i całej mojej rodziny czyli Bela 100 kg mięsa które ni groma ni chce być mięsem obronnym tylko mięsem do pieszczenia
[img] [/img]
A to już tylko ja i moja córcia
[img] [/img]
Przepraszam jeśli kogoś zanudziłem ale lubie się Nimi chwalić w końcu to moja kochana rodzinka |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 16-11-2007, 22:00
|
|
|
Cytat: | Już grzebie w samochodach, co prawda jeszcze nie od tej strony i nie Mitsu ale też z napęde 4x4 |
swietne auto widac ze chociaz cora zna sie na motoryzacji
oczywiscie zartuje |
|
|
|
 |
Chili [Usunięty]
|
Wysłany: 16-11-2007, 22:09
|
|
|
To był najpiękniejszy samochód czyli A6 które niestety mimo napędu quattro i nowiutkich opon nie wytrzymało "rajdu" i po kilku piruetach skończyło między słupem a czyimś ogrodzeniem :/ Żona do tej pory mówi że cud że żyję Ale traz dla córci najwazniejsza jest pojarka bo jak to mówi jest taka duzia jak ja |
|
|
|
 |
|
|