Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
No to jeszcze rodzinką się pochwale :)
Autor Wiadomość
Chili
[Usunięty]

Wysłany: 16-11-2007, 21:52   No to jeszcze rodzinką się pochwale :)

Chciałbym wam przedstawić wszystkich którzy czują się zaniedbani przeze mnie od momentu kiedy zarejestrowałem się na stronie Forum MitsuManiaki.com :P

To jest mój skarb czyli moja ukochana córcia Zuzia lat 3,5 :P zresztą cały tata :twisted:

[img][/img]

Już grzebie w samochodach, co prawda jeszcze nie od tej strony :P i nie Mitsu ale też z napęde 4x4
[img][/img]

A to ktoś kto dał mi tak piękną istote jaką jest moja córcia czyli moja kochana Ania córka mechanika :lol:
[img][/img]

A to ktoś kto pilnuje mnie i całej mojej rodziny czyli Bela 100 kg mięsa które ni groma ni chce być mięsem obronnym tylko mięsem do pieszczenia :D

[img][/img]

A to już tylko ja :oops: i moja córcia :D

[img][/img]

Przepraszam jeśli kogoś zanudziłem ale lubie się Nimi chwalić w końcu to moja kochana rodzinka :wink:

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 16-11-2007, 22:00   

Cytat:
Już grzebie w samochodach, co prawda jeszcze nie od tej strony :P i nie Mitsu ale też z napęde 4x4

swietne auto :) widac ze chociaz cora zna sie na motoryzacji :D :D :D

oczywiscie zartuje :thumbleft:

Chili
[Usunięty]

Wysłany: 16-11-2007, 22:09   

To był najpiękniejszy samochód czyli A6 które niestety mimo napędu quattro i nowiutkich opon nie wytrzymało "rajdu" i po kilku piruetach skończyło między słupem a czyimś ogrodzeniem :/ Żona do tej pory mówi że cud że żyję :) Ale traz dla córci najwazniejsza jest pojarka :) bo jak to mówi jest taka duzia jak ja :D

Odpowiedz do tematu