|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Carisma GLX- jaki gaz |
Autor |
Wiadomość |
Hattorihan [Usunięty]
|
Wysłany: 20-11-2007, 09:21 Carisma GLX- jaki gaz
|
|
|
Witam
Wlasnie sie zarejestrowalem, jestem nowy na forum. Obecnie staram sie sprzedac mojego Colta ale o tym ew. w innym temacie
W czwartek zamierzam kupic Carisme 1,6 GLX i chce montowac gaz (codziennie jezdze odcinki 150 km i po przeliczeniu jestem wrecz zmuszony jezdzic na gazie zeby jakos miec troche wiecej kasy na zycie). Mam w zwiazku z tym pytanie. Jaka instalacje gazowa polecacie (generacja itp). Przyznam ze nie mam pojecia o gazie, zawsze jezdzilem benzyna. Moze rowniez ktos wie gdzie w Slupsku najlepiej montowac? |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 20-11-2007, 10:28
|
|
|
to tak co do gazu to wystarczy ze uzyjesz wyszukiwarke i wpiszesz carisma gaz albo carisma lpg wyskoczy ci tematow, a gdzie zamontowac - sa fora regionalne no i skoro ses nowy proponuje zapoznac sie z zasadami na forum:)
[ Dodano: 20-11-2007, 10:28 ]
temat do zamkniecia |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 20-11-2007, 10:29
|
|
|
Tyle było opisane o instalkach i jakich trochę chęci do czytania masz mnóstwo na ten temat. |
EA5W

|
|
|
|
 |
|
|