|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Handlowcy/marketingowcy firm chcacych wejsc na nowe ... |
Autor |
Wiadomość |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-11-2007, 01:17 Handlowcy/marketingowcy firm chcacych wejsc na nowe ...
|
|
|
Wiec sprawa wyglada tak, ze siedze sobie od kilku(nastu) miesiecy i pracuje nad wypasionym narzedziem do handlu. Detali zdradzic nie moge ... ale najwazniejszy jest to, ze narzedzie to ulatwi Wam prace a firmie dla ktorej pracujecie przyniesie wiele korzysci
Aby narzedzie to dzialalo jak najbardziej przyjaznie potrzebuje juz na tym etapie pomocy ze strony osob zajmujacych sie handlem w firmach z sektora srednich i duzych przedsiebiorstw.
Pomoc jakiej potrzebuje na dzien dzisiejszy bedzie polegala na dostarczeniu mi plikow z eksportem danych produktow z systemow jakie macie w swoich firmach. Potrzebne mi jest to w celu przygotowania mechanizmu importu tych danych do mnie
Gwarantowana jest pelna poufnosc. Jesli obawiacie sie o ew. wyciek cen to mozecie je zamienic na totalnie fikcyjne wartosci. Ja potrzebuje ogolny schemat danych: nazwa, opis, kod cpv, kod unspsc, jednostka sprzedazy, minimalna ilosc sprzedazy, etc.
Osoby mogace dostarczyc mi takie dane proszone sa o kontakt PW.
Ze swojej strony w ramach podziekowania zapewniam dostep do wersji beta systemu w pierwszej kolejnosci |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Bastek77 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-11-2007, 23:49
|
|
|
Już pracuję na takim systemie, wspomagając się exelem mogę zrobić wszystko czego mi potrzeba:) |
|
|
|
 |
|
|