|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 18-11-2007, 12:39 |
Roznice miedzy kobieta a facetem :))))) |
Autor |
Wiadomość |
Chili [Usunięty]
|
Wysłany: 18-11-2007, 21:18
|
|
|
No więc wszystko wiadomo i mamy lusss czyli to co Chili lubi. Nie warto już sprawy ciągnąć bo i po co Tak to już jest że jednym się może podobać a drugim wcale nie musi
Pozdrowionka |
|
|
|
 |
TommiCrazy
Forumowicz VR-4 LIFE
Auto: UKOCHANE
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-11-2007, 11:18
|
|
|
jaka by nie byla nasza opinia, to jednak facetowi udalo sie osiágnac najwazniejsza zasade szowbiznesu
" NIE WAZNE JAK MOWIá, BYLE BY MOWILI "
bo prawie w kazdym kregu ktory znam , poruszany byl temat tego "zartu" |
_________________ Galant E38A GLSI 4x4
Starion Turbo widebody 2.0T
GTO MK3- 3.0V6 Twin Turbo
Outlander 2.0 PHEV 5HS
 |
|
|
|
 |
Aga
Don't start with me! ;-) __________________

Auto: Toyota RAV 4
|
Wysłany: 20-11-2007, 22:14
|
|
|
Chili napisał/a: | Tak to już jest że jednym się może podobać a drugim wcale nie musi |
dlatego Koton pohamuj swoje zapędy do wyrażania tego typu opinii:
Koton napisał/a: | Forum jest mocno zasklepione, że tak powiem i każdy odchył od forumowej poprawności, normalności kończy się jak wyżej widziałeś. |
|
|
|
|
 |
Robert Bryl [Usunięty]
|
Wysłany: 20-11-2007, 22:53
|
|
|
ruslana81 napisał/a: | wydaje mi się, że z powodu takiego pajaca nikt się tu nie denerwuje, od siebie dodam, że był to mój komentarz do założonego tematu a od tego jest właśnie forum, żeby wymieniać się poglądami. Nie uważam też, że jeśli uznałam filmik za nie-śmieszny, żebym nie miała poczucia humoru. |
Chamski bo chamski, ale ten film dla mnie jest calkiem calkiem... Chyba hameryki nie odkryje piszac, ze facet robi sobie jaja z nas, Panow. Z tej bandy "kretynow", ktora pyta jak to sie robi zamiast po prostu patrzec, probowac i reagowac na to co robi i jak reaguje kobieta. I sadze, ze dlatego damska czesc widowni sie tak dobrze bawila. Natomiast czesc meska to chyba byla jak zwykle podzielona na tych co pekaja ze smiechu na jedno 'f..ck' ze sceny i na tamtych co maja mniej wiecej pojecie o sso chozi... |
|
|
|
 |
Koton
Forumowicz
Auto: Bez auta. Kiedys 92` CA5A
|
Wysłany: 21-11-2007, 16:07
|
|
|
Aga napisał/a: | Chili napisał/a: | Tak to już jest że jednym się może podobać a drugim wcale nie musi |
dlatego Koton pohamuj swoje zapędy do wyrażania tego typu opinii:
Koton napisał/a: | Forum jest mocno zasklepione, że tak powiem i każdy odchył od forumowej poprawności, normalności kończy się jak wyżej widziałeś. |
|
Zobacz co masz w podpisie
Dalej chcesz toczyć wojne podjazdową
Wrzuć na luz, plizz. Ja nie chce, ja nie chce zostać złym duchem tego forum |
|
|
|
 |
Aga
Don't start with me! ;-) __________________

Auto: Toyota RAV 4
|
Wysłany: 21-11-2007, 19:37
|
|
|
Koton napisał/a: | Dalej chcesz toczyć wojne podjazdową |
chyba, kolego, coś ci się pomyliło..
takie wojny to nie w moim stylu
ja po prostu nie znoszę głupoty i małostkowości, więc nie dziw się, że reaguję na takie komentarze, jak te cytowane powyżej |
|
|
|
 |
Koton
Forumowicz
Auto: Bez auta. Kiedys 92` CA5A
|
Wysłany: 21-11-2007, 21:12
|
|
|
Cytat: | ja po prostu nie znoszę głupoty i małostkowości, więc nie dziw się, że reaguję na takie komentarze, jak te cytowane powyżej |
Wszystko jasne |
|
|
|
 |
|
|