|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MSW 2.0 benzyna 1997/1998 |
Autor |
Wiadomość |
marsobanski [Usunięty]
|
Wysłany: 23-11-2007, 19:15 MSW 2.0 benzyna 1997/1998
|
|
|
NO CÓŻ , STAŁO SIĘ. KUPIŁEM PO PONAD 3 MIESIĄCACH POSZUKIWAŃ 7 OSOBOWE AUTO ZA PRZYZWOITĄ CENĘ W BARDZO DOBRYM STANIE. ORYGINALNE 164 TYS, BEZWYPADKOWY (sprawdziłem czujnikiem), SPRAWDZONY KOMPUTEROWO W SERWISIE MITSUBISHI (abs, poduszki i takie tam różne). JESTEM BARDZO MILE ZASKOCZONY DYNAMIKĄ , FUNKCJONALNOŚCIĄ WNĘTRZA I MIŁYMI GADŻETAMI JAK NP OGRZEWANIE LUSTEREK. ZA WĄSKIE OPONY - 185/14 UNIEMOŻLIWIAJĄ KĄKRETNE WCIŚNIĘCIE GAZU PONIŻEJ 3 BIEGU, PRZY HAMOWANIU TEŻ SZAŁU NIE MA- CHYBA, ŻE TAK MAJA TYLKO MOJE KLEBERY. POSZUKUJĘ OPON ZIMOWYCH A NAJLEPIEJ RAZEM Z FELGAMI STALOWYMI - MOŻE KOMUŚ PRZESZKADZAJĄ W PIWNICY? A PRZY OKAZJI BĘDĘ SIĘ ROZGLĄDAŁ ZA DOJAZDÓWKĄ, BO W NAJBLIŻSZYM CZASIE ZAGAZUJĘ MOJE BORDOWE CACKO - SEKWENCJA BRC KOSZTUJE 2750PLN I ZWRÓCI MI SIĘ PO ROKU . POZDRAWIAM WSZYSTKICH MITSUMANIAKÓW BARDZO SERDECZNIE I DO ZOBACZENIA W NIEDZIELĘ!!!TAK NA 80 % |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24298 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 23-11-2007, 19:58
|
|
|
nie wiem, jaki tam jest rozstaw srub, ale niedlugo bede sie pozbywal swoich stalowych felg (sa na nich opony letnie) za jakas symboliczna cene (ok. 150 zl za komplet, bo kupilem za 100 i 200 zaplacilem za prostowanie) - jesli podpasuja, to mozemy zrobic machniom
parametry: 14 cali, rozstaw srub 114.3 mm, ET 46 - no po prostu kola od Galanta E3x
na nich opony 185/70/R14, Dayton, po 5 sezonach, wiec teoretycznie juz do wymiany, choc jeszcze polowa bieznika zostala i mysle, ze jeden sezon moga posluzyc
pozbywam sie tylko dlatego, ze wlasnie kupilem od forumowicza alufelgi i to juz moj 5 komplet felg, wiec te stalowki sa mi niepotrzebne |
|
|
|
 |
|
|