Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
MSW 2.0 benzyna 1997/1998
Autor Wiadomość
marsobanski
[Usunięty]

Wysłany: 23-11-2007, 19:15   MSW 2.0 benzyna 1997/1998

NO CÓŻ , STAŁO SIĘ. KUPIŁEM PO PONAD 3 MIESIĄCACH POSZUKIWAŃ 7 OSOBOWE AUTO ZA PRZYZWOITĄ CENĘ W BARDZO DOBRYM STANIE. :D ORYGINALNE 164 TYS, BEZWYPADKOWY (sprawdziłem czujnikiem), SPRAWDZONY KOMPUTEROWO W SERWISIE MITSUBISHI (abs, poduszki i takie tam różne). JESTEM BARDZO MILE ZASKOCZONY DYNAMIKĄ :D :D , FUNKCJONALNOŚCIĄ WNĘTRZA I MIŁYMI GADŻETAMI JAK NP OGRZEWANIE LUSTEREK. ZA WĄSKIE OPONY - 185/14 UNIEMOŻLIWIAJĄ KĄKRETNE WCIŚNIĘCIE GAZU PONIŻEJ 3 BIEGU, PRZY HAMOWANIU TEŻ SZAŁU NIE MA- CHYBA, ŻE TAK MAJA TYLKO MOJE KLEBERY. POSZUKUJĘ OPON ZIMOWYCH A NAJLEPIEJ RAZEM Z FELGAMI STALOWYMI - MOŻE KOMUŚ PRZESZKADZAJĄ W PIWNICY? :roll: A PRZY OKAZJI BĘDĘ SIĘ ROZGLĄDAŁ ZA DOJAZDÓWKĄ, BO W NAJBLIŻSZYM CZASIE ZAGAZUJĘ MOJE BORDOWE CACKO - SEKWENCJA BRC KOSZTUJE 2750PLN I ZWRÓCI MI SIĘ PO ROKU :mrgreen: . POZDRAWIAM WSZYSTKICH MITSUMANIAKÓW BARDZO SERDECZNIE I DO ZOBACZENIA W NIEDZIELĘ!!!TAK NA 80 %

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-11-2007, 19:58   

nie wiem, jaki tam jest rozstaw srub, ale niedlugo bede sie pozbywal swoich stalowych felg (sa na nich opony letnie) za jakas symboliczna cene (ok. 150 zl za komplet, bo kupilem za 100 i 200 zaplacilem za prostowanie) - jesli podpasuja, to mozemy zrobic machniom :)
parametry: 14 cali, rozstaw srub 114.3 mm, ET 46 - no po prostu kola od Galanta E3x
na nich opony 185/70/R14, Dayton, po 5 sezonach, wiec teoretycznie juz do wymiany, choc jeszcze polowa bieznika zostala i mysle, ze jeden sezon moga posluzyc

pozbywam sie tylko dlatego, ze wlasnie kupilem od forumowicza alufelgi i to juz moj 5 komplet felg, wiec te stalowki sa mi niepotrzebne

Odpowiedz do tematu