Witam misiolubnych |
Autor |
Wiadomość |
jawlo
Forumowicz
Auto: SS DiD mint silver
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-01-2006, 20:36 Witam misiolubnych
|
|
|
Pozdrawiam wszystkich miłośników i użytkowników Mitsubishi. Jako nowo przybyły pozwolę sobie na kilka słów o sobie. Mieszkam na podhalu i tam właśnie pokonuję górki SpaceStarem. Czynię to już czwarty rok i coraz bardziej mi się to podoba. Pracuję i interesuję się informatyką. W nowym roku 2006 życzę wszystkim niezawodność w każdym wymiarze . |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 09-01-2006, 21:19
|
|
|
Witam!
Zdaje się, że znamy się z poprzedniego forum, czy może mam już rozdwojenie jaźni
Czy to nie Ty jesteś z Wadowic? Gdzie śmigasz swoim Spejsikiem, na jakich trasach, to jak się będę wybierał kiedyś na Podhale to może śmigniemy gdzieś na dwa Spejsy |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 10-01-2006, 11:40
|
|
|
Witaj |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 10-01-2006, 11:44
|
|
|
jawlo, Witam!
W końcu kolega do nas trafił Mam nadzieję, że znajdziesz u nas miły kącik dla siebie .
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
jawlo
Forumowicz
Auto: SS DiD mint silver
|
Wysłany: 10-01-2006, 16:47
|
|
|
JCH napisał/a: | Witam!
Zdaje się, że znamy się z poprzedniego forum, czy może mam już rozdwojenie jaźni
Czy to nie Ty jesteś z Wadowic? Gdzie śmigasz swoim Spejsikiem, na jakich trasach, to jak się będę wybierał kiedyś na Podhale to może śmigniemy gdzieś na dwa Spejsy |
Brawo za dobrą pamięć. Szkoda wielka, że tamto forum padło. Mieszkam za Wadowicami w kierunku New Targ . Głównie poruszam sie w okolicach Suchej Beskidzkiej oraz po trasie do grodu Kraka. Daj znać jak będziesz się wybierał na Podhale to zapoznamy nasze miśki . |
|
|
|
 |
|