Wrażenia z jazdy nowym Lancerem |
Autor |
Wiadomość |
andy_28 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-11-2007, 10:13 Wrażenia z jazdy nowym Lancerem
|
|
|
Witam fanów nowego Lancera.
Może ktoś już kupił nowego Lancerka, ewentualnie był na jeździe próbnej i opisze swoje odczucia, wrażenia i uwagi?
Na pewno wszystkich to zainteresuje |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 74 razy Dołączył: 03 Mar 2006 Posty: 12275 Skąd: Gdańsk
|
|
|
|
 |
andy_28 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-11-2007, 10:21
|
|
|
akbi napisał/a: | w Gdańsku mają już Lancera do jazdy testowej |
Wow, a z jakim silnikiem? Są jakieś problemu z umówieniem się tam na jazdę próbną? |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 29-11-2007, 10:29
|
|
|
W Auto Świecie i w Motorze (numery ostatnie/przedostatnie) opisywali Lancera nowego i nawet testowali. Generalnie bardzo bardzo chwalili. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
andy_28 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-11-2007, 10:31
|
|
|
saphire napisał/a: | W Auto Świecie i w Motorze (numery ostatnie/przedostatnie) opisywali Lancera nowego i nawet testowali. Generalnie bardzo bardzo chwalili. |
Może macie skany tych artykułów z tych gazet? |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Pomógł: 74 razy Dołączył: 03 Mar 2006 Posty: 12275 Skąd: Gdańsk
|
|
|
|
 |
saphire

|
Wysłany: 29-11-2007, 12:09
|
|
|
andy_28 napisał/a: | saphire napisał/a: | W Auto Świecie i w Motorze (numery ostatnie/przedostatnie) opisywali Lancera nowego i nawet testowali. Generalnie bardzo bardzo chwalili. | Może macie skany tych artykułów z tych gazet? |
A ich prawa autorskie to pies? |
|
|
|
 |
Ali-En [Usunięty]
|
Wysłany: 29-11-2007, 19:32
|
|
|
Diesel prowadzi sie bardzo dobrze, wyprowadzic go z rownowagi bardzo trudno. Jak na obnizone zawieszenie i 18'' felgi to komfort bardzo dobry. Precyzyjny uklad kierowniczy. Tylko silnik glosny i jakos subiektywnie mniej zrywny niz w outlanderze. |
|
|
|
 |
andy_28 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-11-2007, 10:01
|
|
|
Jutro zamierzam podjechać do salonu Mitsubishi i jeżeli uda mi się, to skorzystam z jazdy próbnej czerwonym Lancerem 1.5l . Pożniej opisze wrażenia z jazdy.
P.S. Mam już magazyny Auto Świat i Motor z opisem Lancera |
|
|
|
 |
Brikston
Forumowicz

Auto: Carisma 2001 1.8 GDI Avance
Pomógł: 4 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 271 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 04-12-2007, 16:53
|
|
|
Czy moglby ktos wrzucic tutaj skan tego testu z Auto Swiata?
Chcialem kupic ale juz nie byle tego wydania, a bardzo chcialbym to przeczytac:(
Pozdr |
_________________ Mitsubishi Carisma 2001 1.8 GDI Avance
 |
|
|
|
 |
saphire

|
Wysłany: 04-12-2007, 18:22
|
|
|
Daj mi swojego maila na PW to zobaczę co się da zrobić |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 04-12-2007, 20:11
|
|
|
saphire, po ukazaniu się nowego numeru zamieszzcaliśmy skany |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Jurop [Usunięty]
|
Wysłany: 04-12-2007, 23:05
|
|
|
Całkiem całkiem jest ten samochodzik tylko mógłby być troszkę bardziej zrywny (1,5) ale to akurat moje subiektywne odczucie ponieważ podróżuje CAO 1,6 a sami wiecie jak to jeździ. Ale wnętrze jest rewelacyjne a z zewnątrz to chyba już każdy widział że jest tak samo jak moim zdaniem wewnątrz. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 04-12-2007, 23:29
|
|
|
Jurop, w podpisie max 400dłx100wys |
Just think...
. |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 05-12-2007, 15:08
|
|
|
Byłem, zobaczyłem ,jeździłem, siedziałem i bardzo się rozczarowałem. Wygląd zewnętrzny, w przeciwieństwie do poprzedniej wersji , szczególnie w wersji kombi, która w realu zyskiwała, jak dla mnie niespecjalny.Nic nie zyskuje ale przy spotkaniu osobistym traci. Zachwiane proporcje, z przodu wystający dziób, atrapa jakby tandetnie doklejona od innego samochodu przez majsterkowicza.Tył to światła a la Seat w dziwnych przetłoczeniach. Wnętrze złe, tandetne plastiki, wstawki pomalowane na srebrno, materiał na siedzeniach marnej jakości. Jazda z silnikiem 1,5, ponieważ tylko takie były, potwierdza,że jest to zdecydowanie za słaba jednostka do tak ciężkiego samochodu. Ogólne wrażenia-jestem totalnie rozczarowany.Wiem już niestety że nie jest to samochód dla mnie.Brak jakichkolwiek smaczków,np. rura wydechowa to cieniutki patyczek. Samochód nijaki, bez wyrazu i charakteru a jednocześnie niczym nie szokujący. Zdecydowanie wyglądem i wykończeniem odstaje od swoich konkurentów. Np.Civika można pokochać lub znienawidzić a ten nie wzbudza żadnych emocji.Gdyby nie znaczek na masce pomyślałbym , że to jakiś niespecjalnie udany koreańczyk. |
|
|
|
 |
|