prezent urodzinowy |
Autor |
Wiadomość |
wiesko [Usunięty]
|
Wysłany: 01-09-2007, 18:09 prezent urodzinowy
|
|
|
witam!! jestem tu nowy i pisze w konkretnej sprawie
chcialbym zrobic swojej milosci mega niespodzianke na urodziny 21.09.
jej ulubionym samochodem autem ktore chociaz przez chwile chcialaby poprowadzic jest wlasnie 3000gt
ci teraz prosba pytanie interes heheeh
czy jest osoba ktora bylaby w stanie pozyczyc wynajac na kilka godzin swoja perelke?
oczywiscie odplatnie z wszelkimi zabezpieczeniami typu jakies umowy uzyczenia pisemka wszystyko aby wlasciciel byl w 100% pewny co do tego iz samochod wroci do niego w stanie jakim byl przed uzyczeniem
jestem z gdyni dlatego w gre wchodza niedalekie odleglosci tak aby samochod wrocil do swojego wlasciciela w ten sam dzien moj nr 507 400 077
wiem ze zony i samochodu sie nie pozycza ale prosze o zrozumienie sytuacji i przemyslenie tego jakby nie bylo biznesiku oraz moze ktos ma jakies swoje rozwiazanie
pozdrawiam |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 74 razy Dołączył: 03 Mar 2006 Posty: 12275 Skąd: Gdańsk
|
|
|
|
 |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 01-09-2007, 22:48
|
|
|
Nie chce Cię zasmucać ale tu chyba nikogo takiego nie znajdziesz. Przynajmniej ja bym sie nigdy nie zgodził. Ja dbam o swoje auto a co dopiero myśl o tym ze może być "piłowane" przez kogoś innego |
|
|
|
 |
wiesko [Usunięty]
|
Wysłany: 03-09-2007, 17:27
|
|
|
dlaczego pilowane?! mysle ze na cos takiego jak "mala przejazdzka" wlasciciel moglby sobie pozwolic |
|
|
|
 |
vr4 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-09-2007, 17:37
|
|
|
A ja powiem,ze jezeli bym byl teraz w polsce to bym dal swoje vr4 na przejazdzke ,tylko pod warunkiem ze bede obok siedzial. Moze kobitka,by sie skusila i kupila kiedys 3000gt i nastepny maniak w klubie.pzdr |
|
|
|
 |
wiesko [Usunięty]
|
Wysłany: 04-09-2007, 17:33
|
|
|
no wlasnie wreszcie ktos kto rozumie sprawe heheh
to oczywiste ze wlasciciel bedzie mile widziany jezeli bedzie chcial
tak jak mowie kazde rozwiazanie jest dobre byle tylko marzenie mojej milosci sie spelnilo pozdrawiam i licze na odzew |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 04-09-2007, 17:46
|
|
|
wiesko ty lepiej uważaj bo wiesz... wraz z autem i jego właścicielem może odjechać twoja miłość... skoro tak lubi to auto a jak to mówią ksiądz to na wszelki wypadek pod sutanną nosi spodnie |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
roob5 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-09-2007, 18:44
|
|
|
vr4 napisał/a: | A ja powiem,ze jezeli bym byl teraz w polsce to bym dal swoje vr4 na przejazdzke |
A GDZIE KOLEGA JEST OBECNIE??
jak juz kolega wspomniał to raczej kazdy sie jak moze by za kierownica ich miłosci nikt nie usiadł, ty chyba rowniez nie pozwoliłbys dosiasc swojej!
ale skoro tak nalegasz to probuj dalej, a zobaczymy rezultat. |
|
|
|
 |
vr4 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-09-2007, 02:22
|
|
|
USA i moja lala czeka cierpliwie na mnie w garazu |
|
|
|
 |
wiesko [Usunięty]
|
Wysłany: 05-09-2007, 17:42
|
|
|
powiem tak: nie wszystkie kobiety "leca" na fury hehe
ja nie powiedzialem ze ona musi prowadzic, bedzie bardzo zadowolona z samej mozliwosci przejazdzki 3000gt |
|
|
|
 |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 05-09-2007, 17:44
|
|
|
wiesko napisał/a: | powiem tak: nie wszystkie kobiety "leca" na fury hehe
ja nie powiedzialem ze ona musi prowadzic, bedzie bardzo zadowolona z samej mozliwosci przejazdzki 3000gt |
tak to bym sie zgodził proszę wsiadać ja poprowadzę |
|
|
|
 |
wiesko [Usunięty]
|
Wysłany: 06-09-2007, 16:09
|
|
|
a czy znajdzie sie ktos z moich okolic kto by sie zgodzil na taka przejazdzke?? |
|
|
|
 |
witek.w-wa
Forumowicz

Auto: 3000GT VR4 Europa 2 gen.
|
Wysłany: 04-12-2007, 14:55
|
|