|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
TANDETNA TAPICERKA W MSS |
Autor |
Wiadomość |
Marcin [Usunięty]
|
Wysłany: 10-01-2006, 23:04 TANDETNA TAPICERKA W MSS
|
|
|
Mam mss 2003 przebieg 27 tys. pomijam to że padła grzałka sondy lambda , ale jeszcze dosyć mocno zużyła się tapicerka siedzenia kierowcy . Czy ktoś z was wymieniał tapicerkę w aucia bedącym na gwarancji . Ciekawe jak do tego podchodzą serwisy w sumie chyba nie mają wyboru ? |
|
|
|
 |
ROMEL
Mitsumaniak wariat...misiowy

Auto: C53A, C58A, CJ0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 904 Skąd: Strzelin
|
Wysłany: 11-01-2006, 07:01
|
|
|
Nie maja najmniejszego wybory... o ile zużycie tapicerki jest spowodowane normalnym użytkowaniem, siedzenie - wsiadanie-wysuadanie,,, wiem chyba o czym mówisz - materiał siedzenia mechaci sie jak stary sweter....
Podjedź do serwisu wymienia fotele na nowe jak dobrze to rozegrasz...
Przymyśl kiedy podjedziesz do serwisu.... ja najpierw zorientował sie co i jak z gwarancją - jak oni sie na to zapatrują... jakby wszystko było bezproblemowo - poczekałbym na końcówke gwarancji i wtedy odstawił im autko do wymiany foteli...
Pozdrówka |
_________________ COLT 1,8 16V GTI 91` C58
COLT 1,6 16V GTIS 91` C53
COLT 1,3 12V 96` CJ0
CHCIEĆ TO MÓC... MÓC TO CHCIEĆ... |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 11-01-2006, 09:33
|
|
|
Jeżeli samochód nie był użytkowany do celów zarobkowych - to znaczy nie jeździsz na taryfie to tapicerka podlega takim samym prawom co reszta samochodu jeżeli chodzi o gwarancję wynikającą z ponadnormatywnego zużycia.
Pogadaj z Jackie |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 3599 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 11-01-2006, 19:11
|
|
|
Nie powinno być kłopotu z uznaniem gwarancji. Po prostu to zgłoś. Jakby co jestem do dyspozycji.
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 11-01-2006, 22:39
|