|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] Jak skasowac blad SRS na obczyznie... |
Autor |
Wiadomość |
termonti [Usunięty]
|
Wysłany: 04-12-2007, 15:29 [ALL] Jak skasowac blad SRS na obczyznie...
|
|
|
Hejka wszystkim
Pap taki malutki problemik. Otoz odaczylem wtyczke poduszki niechcacy, kiedy caly czas mialem podlaczony akumulator, i wyskoczyl mi blad SRS i teraz kontrolka caly czas mi sie pali.
Jako ze do najblizszego serwisu mam jakies 2kkm chcialbym zapytac, czy jest jakis sposob, zeby to skasowac samemu.
Czytalem ze mozna zewrzec jakies dwie zworki, i bedzie ok ale ktore??
Wiecie moze?
Pozdrawiam Daniel |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 05-12-2007, 20:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 04-12-2007, 18:30
|
|
|
2000 km do najbliższego ASO? |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
termonti [Usunięty]
|
Wysłany: 05-12-2007, 10:56
|
|
|
2000 do Polskiego serwisu gdzie mozna to usunac za rozszadna cene, a nie za 130 GBP |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 05-12-2007, 20:41
|
|
|
No coś ty - 130 funtów tam to jak 130 zł tutaj - nie rozumiem Twojego przeliczania. Zarabiając 1500 tam to tak jak byś zarobił 1500 tutaj. Jeśli jeszcze przeliczasz to na złotówki to znaczy że ciągle jeszcze zamierzasz tu wrócić |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
termonti [Usunięty]
|
Wysłany: 06-12-2007, 12:05
|
|
|
Hehehehehe
Moze zostane dotkniety PO cudem )))
Nawet bym chcial, i moze kiedys tak sie stanie, ale na dzien dzisiejszy krew mnie zalewa, ze za skasowannie bledu mam zaplacic jedna piata wartosci auta.
To nie chodzi o to, ze zaluje, czy nie mam. Chodzi o to, ze wiem, ile ta czynnosc jest warta. Nie sposob zplacic majatek za cos co zajmuje 10 min z wytrzepaniem dywanikow wlacznie..
Pozdrawiam
P.S Malo ktory polak w UK dostaje 1,5 kGB na reke... Trust me ) |
|
|
|
 |
|
|