Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
ktokolwiek widział......ktokolwiek wie........???
Autor Wiadomość
perver
[Usunięty]

Wysłany: 12-01-2006, 14:51   ktokolwiek widział......ktokolwiek wie........???

Czy ktos z was zna te auto???
Moze to ktos z forum.....
Mysle o zakupie czegos takiego....
Moze ktos cos wie???
Co o tym sadzicie???

Kazda opinia sie liczy.....
Z gory dzieki

TNT 
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-01-2006, 15:02   

A o co tak wlasciwie pytasz bo nie podales nic do czego te pytania by mozna odniesc.
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance

CichyTom
[Usunięty]

Wysłany: 12-01-2006, 15:56   

ja bym brał w ciemno ... :lol:

young 
moderator mitsumaniak
jaki tu spokój...

Auto: ISF
Wysłany: 12-01-2006, 16:19   

To prawdziwa okazja !!!!
Nawet się nie zastanawiaj !!!
:D

luk_szc 
Mitsumaniak
mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
Wysłany: 12-01-2006, 17:30   

Widzę ciemność , ciemność widzę :)

Mitsumaniaki QR-Code:

perver
[Usunięty]

Wysłany: 12-01-2006, 18:30   

Ogolnie panowie pytam czy ktos zna auto i moze cos powiedziec........w stylu np. czy warto go brac....? Czy nie jest dorzniety itd.... czy ktos moze udzielic mi jakichkolwiek informacji...

Rozmawialem juz z gosciem........jade w sobote do wawy.... poki co z tego co sie dowiedzialem to byl zmieniany silnik....dlatego wydaje mi sie dosc nie duzy przebieg.... stary sie zepsul... I poki co tyle.... Cena kusi bardzo....:)

[ Dodano: 12-01-2006, 19:32 ]
heheheh niezle sie zawiasilem.............sorry wydawalo mi sie ze wrzucilem link???

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=81340177

to jest to....

piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 12-01-2006, 18:45   

hmmm... cena jest powalajaco niska jak na takie auto, wiec proponuje BARDZO DOBRZE mu sie przyjrzec jak juz tam bedziesz. No i powodzenia.... w spelnieniu marzenia :D

ChiKenn
[Usunięty]

Wysłany: 12-01-2006, 20:58   

dziwne w tym aucie jest to ze to jest GSX (wedlug opisu) a ma kierunkowskazy z boku.... GSXy takowych nie powinny miec...

TNT 
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Wysłany: 12-01-2006, 21:56   

Albo ja mam matrixa albo to juz kolejny klipsik ktory ma 70 tys mil Dziwne i to bardzo kiedys zawsze bylo ok 100 :twisted:
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance

perver
[Usunięty]

Wysłany: 12-01-2006, 21:58   

Tak jak pisalem poki co wiem ze zostal do niego wsadzony nowy silnik bo stary padl....ale biorac pod uwage ze sprzedajacym jest VTG to moze byc naprawde nawymyslane w tym aucie.... Szkoda ze nikt tego auta nie zna:(

[ Dodano: 12-01-2006, 22:59 ]
TNT napisał/a:
Albo ja mam matrixa albo to juz kolejny klipsik ktory ma 70 tys mil Dziwne i to bardzo kiedys zawsze bylo ok 100 :twisted:

nie bardzo romumiem o co Ci chodzi???

CnEuHA3
[Usunięty]

Wysłany: 13-01-2006, 15:18   

powiem Ci jedno nie napalaj sie bo gosc wystawia to eclipse poraz juz chyba trzeci i nie powiem bylo duze zainteresowanie wiec jak jeszcze nie poszedl to musialo cos bardzo zaskoczyc potencjalnych kupcow ktorze je ogladali i nie kupili !!! Chiken moze polowa auta to nie GSX :mrgreen: wcale bym sie nie zdziwil ja zanim bym kupil to 20 razy bym sie zastanowil i jeszcze wiecej razy bym dokladnie ogladnal na stacji !!! Co do przebiegu to nie bede sie nawet wypowiadal....
POZDRAWIAM

perver
[Usunięty]

Wysłany: 13-01-2006, 15:27   

MOZE KTOS Z FORUM JUZ GO OGLADAL???????

TO BY MI NAPEWNO POMOGLO:)

[ Dodano: 15-01-2006, 15:30 ]
Ogladadalem go wczoraj...... Sprawa wyglada tak: Fura jezdzila jakas laska...ale padl silnik....laska przestarszyla sie kosztow i sprzedala ta fure do VTG za jakies grosze, bo jakis koles sobie wymyslil ze wpadkuje w nia 100 tys i bedzie sie nim scigal na 1/4.
W VTG mielis kompletny silnik od GSX na polce tylko bez sprzegla....wsadzili streetowe sprzeglo i zamontowali w furce.... (przy okazji od poczatku to byl oryginalny GSX w wersji na stany,a nie jak bylo przypuszczane jakis wynalazek) Ale jak sie potem okazalo ten gosc wymiekl,bo zabraklo calej kasy na projekt i VTG zostalo z fura. Niestety nie bylo ze mna mojego mechanika i nie bylo mozliwosci wjechac na kanal.....Zresza bylem w wawie przy okazji i wiec nawet nie berdzo mialem na to czas.... Przejechalem sie nim i..... spprzeglo faktycznie ostre,ale jakos cos mi nie pasuje w tej furze jakos.... Nie wiem co bo nie jestem mechanikiem,ale cos jest.... biegi wchodza dziwnie sztywno..... moze to kwestia przywyczajenia,alebo sprzegla....ponadto jeden stabilizator z przodu jest prawdopodobnie do wymiany.....i zaobserwowalem dziwne wibracje przy przyspieszaniu....koles mowi ze to uklad wydechowy wibruje i o cos tlucze.....to nieby maja jeszcze zrobic.....zobaczymy........ ponadto tylnia lapa peknieta..... brak halogenow i ogolnie fura byla troche poobijana....z tego co widzialem to raczej drobne stluczki....bez hardcoru..... to by bylo tyle chyba.....

aaaaaaa jeszcze jedno.... stralem sie goscia na mine wkrecic i zaczolem z nim gadac o ewentualnym podkrecaniu tej fury u nich w VTG zeby sprawdzic czy nie bedzie cos krecil..... Gdyby fura miala jakis duzy ukryty defekt to by sciamnial ze nie bardzo maja czas albo cos.....tak mi sie wydaje,ale powiedzial ze smialo moga mi go krecic do 300 KM na seryjnych gratach.... silnik ponoc przebieg ma oryginalny....

podsumowujac to fura jest ok za taka kase....o ile oczywiscie nie ma jakigos ukrytego glebiej zonka.............problem tylko w tym ze mam dziwne uczucie ze cos tu nie gra.....nie wiem dlaczego???

Brian
[Usunięty]

Wysłany: 06-02-2006, 13:46   

a ja auta nie widziałem ale musi być dupne !! wyglaa jak baba z jajami :? od kiedy GSX nie miał szyberdachu :?: :?: Po drugie GSX był tylko w wersji USA więc jak moze miec na blotnikach kierunki :?: Po trzecie ja osobiscie bym, go nie kupił bo śmierdzi :P pozdro :wink:

rafi
[Usunięty]

Wysłany: 08-02-2006, 01:36   

perver napisał/a:
MOZE KTOS Z FORUM JUZ GO OGLADAL???????

TO BY MI NAPEWNO POMOGLO:)

[ Dodano: 15-01-2006, 15:30 ]
Ogladadalem go wczoraj...... Sprawa wyglada tak: Fura jezdzila jakas laska...ale padl silnik....laska przestarszyla sie kosztow i sprzedala ta fure do VTG za jakies grosze, bo jakis koles sobie wymyslil ze wpadkuje w nia 100 tys i bedzie sie nim scigal na 1/4.
W VTG mielis kompletny silnik od GSX na polce tylko bez sprzegla....wsadzili streetowe sprzeglo i zamontowali w furce.... (przy okazji od poczatku to byl oryginalny GSX w wersji na stany,a nie jak bylo przypuszczane jakis wynalazek) Ale jak sie potem okazalo ten gosc wymiekl,bo zabraklo calej kasy na projekt i VTG zostalo z fura. Niestety nie bylo ze mna mojego mechanika i nie bylo mozliwosci wjechac na kanal.....Zresza bylem w wawie przy okazji i wiec nawet nie berdzo mialem na to czas.... Przejechalem sie nim i..... spprzeglo faktycznie ostre,ale jakos cos mi nie pasuje w tej furze jakos.... Nie wiem co bo nie jestem mechanikiem,ale cos jest.... biegi wchodza dziwnie sztywno..... moze to kwestia przywyczajenia,alebo sprzegla....ponadto jeden stabilizator z przodu jest prawdopodobnie do wymiany.....i zaobserwowalem dziwne wibracje przy przyspieszaniu....koles mowi ze to uklad wydechowy wibruje i o cos tlucze.....to nieby maja jeszcze zrobic.....zobaczymy........ ponadto tylnia lapa peknieta..... brak halogenow i ogolnie fura byla troche poobijana....z tego co widzialem to raczej drobne stluczki....bez hardcoru..... to by bylo tyle chyba.....

aaaaaaa jeszcze jedno.... stralem sie goscia na mine wkrecic i zaczolem z nim gadac o ewentualnym podkrecaniu tej fury u nich w VTG zeby sprawdzic czy nie bedzie cos krecil..... Gdyby fura miala jakis duzy ukryty defekt to by sciamnial ze nie bardzo maja czas albo cos.....tak mi sie wydaje,ale powiedzial ze smialo moga mi go krecic do 300 KM na seryjnych gratach.... silnik ponoc przebieg ma oryginalny....

podsumowujac to fura jest ok za taka kase....o ile oczywiscie nie ma jakigos ukrytego glebiej zonka.............problem tylko w tym ze mam dziwne uczucie ze cos tu nie gra.....nie wiem dlaczego???

Jeżeli jest to taka fura i jeżeli włożyli w niego taki silnik to dlaczego chcą go sprzedać,przecierz VTG to czołówka na 1/4 mili?

Odp. Kupili tanio mieli silnik , pokatowali i do sprzedania .Niech martwi się ktoś inny.

Moja rada jeśli masz jeszcze tyle samo kasy na dokładkę to kupuj. Jeśli nie ,a masz ochotę mieć szybkiego misia i rywalizować z takimi jak ten to porozmawiaj z Hubertem.

Odpowiedz do tematu