|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Poduszka silnika 2.4 benzyna |
Autor |
Wiadomość |
lipa40
Forumowicz

Auto: Space Runner 1.8 16v `94
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 561 Skąd: Lubelskie
|
Wysłany: 06-12-2007, 17:18 Poduszka silnika 2.4 benzyna
|
|
|
Znajomy kupił niedawno Galanta 2.4 benzyna,automat i ma mały problem - poduszka silnika przednia - do wymiany. Może ktoś ma taką na zbyciu, ew. wie gdzie można kupić i jaka cena ? . Z góry dziękuję i proszę o informacje . |
|
|
|
 |
kruku
Nowy Forumowicz

Auto: E56A -> OBK 2.5 AT, CY3A
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 11 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 07-12-2007, 09:35
|
|
|
a z jakim silnikiem? jeśli to amerykaniec z 4G64 to życzę szczęścia.
sam szukałem kilka miesięcy temu poduszki i była dostępna tylko w ASO za jakąś bandycką cenę (nie pamiętam już ile dokładnie). w innych sklepach z 'orientalnymi częściami' mieli ją na wykazie (cena w okolicy 400zł), ale nie była dostępna i nie umieli powiedzieć na kiedy będzie. nawet niezawodny japaneze miał kłopot (odpuściłem po kilku podejściach w odstępie kilkudniowym) :/
póki co się poddałem, bo u mnie to nie jest super pilna sprawa (gumowe elementy się zestarzały ale całość jeszcze się trzyma). |
|
|
|
 |
lipa40
Forumowicz

Auto: Space Runner 1.8 16v `94
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 561 Skąd: Lubelskie
|
Wysłany: 08-12-2007, 10:32
|
|
|
Dzięki kruku za zainteresowanie się tematem , jaki to silnik tego niewiem . Ale pewnym jest że Gościu ma troche szczęścia bo kupił wczoraj z rozbiórki za 200 zł . Próbowałem tę informację puścić wczoraj,ale działy się jakieś cuda z forum (zamulone , nie dało się wejść na stronę ) disiaj jest OK. |
|
|
|
 |
|
|