Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
TEŻ JAPOŃCZYK TYLE, ŻE NA DWÓCH KÓŁKACH :)
Autor Wiadomość
stanik 
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-11-2007, 22:47   

Robson86 napisał/a:
co to jest Wdowka :?: :)

Oto i moja wdówka (czyli Honda Black Widow, albo 750 DC jak kto woli), teraz szaleje gdzieś po Poznaniu:

Miałem ogromne szczęście kupując ją, bo trafiła się od fotografa, który przez 2 lata (kupił nową w salonie) nakręcił zaledwie 1200 km, bo głownie służyła mu w studiu fotograficznym do zdjęć. Także sztuka była jak nówka z salonu. Zreszta obecny właściciel chyba też nie narzekał, bo w 2007 roku, kupił 6-cio letni motocykl z przebiegiem oryginalnym 8000 km :)

Pozdrawiam
#0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8
Ostatnio zmieniony przez stanik 12-11-2007, 23:47, w całości zmieniany 1 raz  

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Wysłany: 12-11-2007, 23:05   

:shock:
o najssss.... piekny motorek...i to bardzo
Dlaczego go sprzedales :?:
piekna prezencja...
pozdroo

stanik 
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Wysłany: 12-11-2007, 23:51   

sprzedałem bo po pierwsze, to był mój pierwszy motocykl po zrobieniu prawka. Taki delikatny na początek, żeby zbytnio woda do głowy nie uderzyła ;) Wiadomo jak to jest, niby się człowiekowi po roku jazdy wydaje że już wszystko umie i nic go zaskoczyć nie może i bardziej "odkręca" .... więc ja sobie po prostu kupiłem motocykl z troszkę mniejszą mocą. Ale za to miał V2 i ten dźwięk jak chodził :) miodzio
A sprzedałem, bo po 3 latach doszedłem do wniosku że za mało w nim tzw.: "fun'u" i chciałbym jakiegoś niked bike'a albo crossa a poza tym powiedzmy ze mi się priorytety przewartościowały chwilowo i potrzebna byłą kasa na coś innego :) i w tej chwili to co było na motocykl to się rozeszło, trzeba zbierać od nowa. Ale ciuchów nie sprzedałem (kupiłem takie raczej "nieczoperowe", wiedząc że to nie mój styl :) ) tak więc kwestia czasu jak w garażu stanie coś nowego.
Pozdrawiam
#0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Wysłany: 09-12-2007, 01:05   

No i wczoraj oddalem moj motorek do ASO Yamahy na duzy przeglad, regulacje gaznikow, zmiane oleju i w ogole wszystkiego :)
Ostatnio w majterkowiczu (w tym programie na TVN turbo) uslyszalem ze warto na zime dzwigienke sprzegla zablokowac w pozycji otwartej (wcisnietej) i przykleic do manetki. Podobno to lepiej wplywa na tarcze sprzegla... Jak uwazacie :?:
Pozdroo

[ Dodano: 19-01-2008, 19:38 ]
Jak myslicie w jakiej cenie mozna kupic jakiegos taniego krosika (starego nawet) zeby sie wyszalec po lasach, lakach :?:
I gdzie szukac... :?:
Pozdroo

[ Dodano: 24-02-2008, 02:15 ]
http://www.autokrata.pl/o...ec_dla_policji/
przyspieszenie...bez komentarza...zachowanie jeszcze bardziej :D
Pozdroo

Odpowiedz do tematu