Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Jaką instalacje założy MSS 1,6
Autor Wiadomość
aax
[Usunięty]

Wysłany: 07-11-2007, 12:43   Jaką instalacje założy MSS 1,6

Witam, chciałbym założyc instalację gazową. Rozważam która będzie lepsza : STAG 300 czy BRC, różnica cenowa to 40 zł ?

Sylwia 
Forumowicz

Auto: Chrysler 3,8 v6 LPG- PRINS
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 4 razy
Wysłany: 07-11-2007, 13:32   

witam, czy obie zakłada jeden i ten sam warsztat? jeśli nie to kieruj się bardziej jakością montażu, podejściem do klienta, sprawami reklamacji( czy od ręki czy trzeba czekać na wymiane części?) my osobiście nigdy nie zakładaliśmy BRC ale niektórzy są zadowoleni z tych instalek. no i jak wygląda sprawa serwisowania- ppopularności tych systemów w Twoim rejonie- czy montuje go tylko jeden warszat czy więcej?, co zrobisz jak zamknie się dany warsztat? - pod tym kątem przemyśl to. zwróć uwage na reduktor aby był wystarczająco wydajny do Twego samochodu. jak co podaj dane auta to Ci napisze jaki byłby odpowiedni

pozdrawiam

Showgun
[Usunięty]

Wysłany: 09-12-2007, 11:28   Ja mam BRC

Jestem bardzo zadowolony w MS 1.6. Myślę że najważniejsze to dobry monter i prawidłowa regulacja. Przez 1 miesiąc byłem niezadowolony bo zjadał mi benzyne w zastraszającym tempie i gaz równolegle. Okazało się, że źle był podbiety kabel do wtrysku i wciskał też benzynę. Ale teraz jest ok.

Odpowiedz do tematu