|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: swinks_UK 08-02-2009, 02:08 |
Panel środkowy z VR4 |
Autor |
Wiadomość |
Marcino
Mitsumaniak Góral niskopienny

Auto: Galant 2.5 V6 97r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 68 razy Dołączył: 02 Cze 2005 Posty: 10654 Skąd: okolice Tczewa
|
Wysłany: 11-12-2007, 17:29
|
|
|
M4mooT napisał/a: | Marcino napisał/a: | Ale reczny mozna zaciągnac na 1 zabek az sie zapali kontrolka i wtedy sie da ogladać....") hyhyhy tylko trza mieć nisko ustawiony hamulec zeby nie hamował |
ale u niego w ogole nie trzeba recznego zaciagac. wiec to nie tak |
Z tego co Cuube pisze to nie ogladaniesz jak nie masz aparkowanego samochodu.
W automacie jak bys podpioł pod "P" to nie dasz rady obejśc... |
_________________ 2019 - ... - VW Tiguan II 18r 2.0 TDI 110kw
2006- .... - Galant 2.5 V6 97r + LPG Stag
był - 2011 - 2019 - Pug 307sw
była -2004-2006 - Carisma 1.8 GDI 98r
był -1997-2005 - Fiat 126p 1978r
"A omijając to całe rozmyślanie, to prawda jest taka że do codziennego auta najlepszy jest silnik z jak największym momentem dostępnym z niskich obrotów
Czyli w tym przypadku 6a13 " by tomchuck
 |
Ostatnio zmieniony przez Marcino 11-12-2007, 19:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2007, 17:39
|
|
|
tak powinno byc ! ja mam 'podlaczony' Marcino |
|
|
|
 |
mike951
Forumowicz
Auto: Legnum FL/Galant Kombi 2.5 v6
Kraj/Country: UK
Dołączył: 10 Maj 2007 Posty: 114 Skąd: ANGLIA LONDYN ZŁOCIENIEC
|
Wysłany: 11-12-2007, 19:39
|
|
|
a ja nie mam podlaczonego i jezdze a jak widze policje to wygaszam ekran i tyle, zainteresowanym wyśle filmik, poswięce sie i zrobie kilka foto i bede mógł wysłac na maila jesli ktoś chce to mogę zamówić kilka sztuk gostek w londynie to sprzedasje na ebay.co.uk bo odbierałem osobiściewtedy tzra bedzie jakąś zaliczke czy cóś i dogadać sie.
Ja jestem zadowolony, za 500zł takiego radia nigdzie nie kupisz co byś mógł filmy, mp3, navi, tv avi, itp odtwarzać. 21 grudnia jadę do polski dla zainteresowanych |
_________________ Legnum FL znaleziony
 |
|
|
|
 |
minaj [Usunięty]
|
Wysłany: 12-12-2007, 02:12
|
|
|
Trochę na ten temat macie napisane TU:
"wszystko mające radio 2DIN"
Na allegro trochę się tego pojawia - "NO Name" bez nawigacji można kupić już za kilkaset PLN, a z wbudowana nawigacją widziałem za niecałe 2000 PLN.
Ja już się wyleczyłem z tych tanich "stacji medialnych",
Uważam też że wydanie 3-8 tyś za firmowego Kenwooda czy Pioniera 2DIN to wielka przesada - JAK ONI WYLICZAJĄ TE CENY????? - chyba liczą tylko i wylącznie na "podjaranych" klientów.
Przecież za około 3 tyś można w tych czasach kupić TV LCD 42" !!!
Jeśli ktoś by jednak nadal chciał sobie taki cudo sprawić to najlepsze co udało mi się znaleźć to coś takiego na niemieckim ebay'u (wysyłają na całą Europę):
MAQMA 6.5“TFT-AUTORADIO 2DIN MIT GPS NAVIGATION DVD MP3
Produkuja to niemcy, czytałem kilka opinii nt. tej firmy i sa pozytywne.
Jak mi znów ochota przyjdzie na 2DIN z lcd to będę szukał czegoś takiego...... |
|
|
|
 |
M4mooT [Usunięty]
|
Wysłany: 12-12-2007, 15:22
|
|
|
Marcino napisał/a: | M4mooT napisał/a: | Marcino napisał/a: | Ale reczny mozna zaciągnac na 1 zabek az sie zapali kontrolka i wtedy sie da ogladać....") hyhyhy tylko trza mieć nisko ustawiony hamulec zeby nie hamował |
ale u niego w ogole nie trzeba recznego zaciagac. wiec to nie tak |
Z tego co Cuube pisze to nie ogladaniesz jak nie masz aparkowanego samochodu.
W automacie jak bys podpioł pod "P" to nie dasz rady obejśc... |
no ale mowilem ze to seryjnie montowane bylo i jak jedziesz szybciej niz 10kmh nie dziala ;] |
|
|
|
 |
|
|