Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:29 |
[Cari 1.8 GDI] KUPIĘ CARI 1.8 GDI DLA RODZINKI |
Autor |
Wiadomość |
neoww [Usunięty]
|
Wysłany: 10-12-2007, 17:55 [Cari 1.8 GDI] KUPIĘ CARI 1.8 GDI DLA RODZINKI
|
|
|
Witam szanownych czytających. Kupię Carismę 1.8 GDI od 2000r do 18.000zł.Najchętniej pełną opcję bez skóry i przebiegiem do 120.000km. Najchętniej w okolicach Wrocławia lub do 150km od tego miasta. Pozdrawiam i czekam na propozycje (oby były ) Jeśli będziecie mieli jakieś propozycje to proszę pisać lub dzwonić tel.601-403-504. |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 10-12-2007, 18:06
|
|
|
http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=17864
Pozdroo
poprzegladaj ogloszenia w necie, ewentualnie daj linka z modelem to obejrzymy go, podradzimy itp. |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
neoww [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2007, 10:50
|
|
|
Robson86 napisał/a: | http://www.mitsubishi-grafix.pl/forum2/viewtopic.php?t=17864
Pozdroo
poprzegladaj ogloszenia w necie, ewentualnie daj linka z modelem to obejrzymy go, podradzimy itp. |
Dziękuję za informację. Znalazłem Cari 1.8 pełną opcję ze skórą sprowadzaną z Niemiec za 15.000 i przebiegu 130.000km. Książka serwisowa i samochód przed sprzedażą miał zrobiony niemiecki przegląd. Rocznik 1999/2000- Czy warto za tę cenę sie nią interesować ?????
LINK: http://otomoto.pl/mitsubi...v-C3985888.html
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 13-12-2007, 16:28
|
|
|
Nie ma oznaczen "GDI" pod kierunkowskazami bocznymi...
Zdjecie nie chce mi sie powiekszyc w ogole
Pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2007, 16:45
|
|
|
Cena jak na rocznik i wyposażenie dobra, ale coś mi ten przód nie pasi
Robson86 już zauważył brak oznaczeń GDI...
Na pewno dużo powiedziały by zdjęcia silnika i wnętrza. |
|
|
|
 |
neoww [Usunięty]
|
Wysłany: 13-12-2007, 17:09
|
|
|
Robson86 napisał/a: | Nie ma oznaczen "GDI" pod kierunkowskazami bocznymi...
Zdjecie nie chce mi sie powiekszyc w ogole
Pozdroo |
Dzięki wielkie za oceny.
A czemu coś nie tak z przodem ????
Zdjęcia silnika i środka dostanę na e-mail.
Właśnie sprawdziłem inne zdjęcia tego rocznika. Co do tego znaczka z boku to masz racje. Jak on jest montowany ????
Coś tu za gładko
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 13-12-2007, 17:20
|
|
|
neoww napisał/a: | Zdjęcia silnika i środka dostanę na e-mail. |
jak dostaniesz wrzuc tutaj, zobaczymy czy wszystko jest oka neoww napisał/a: | Właśnie sprawdziłem inne zdjęcia tego rocznika. Co do tego znaczka z boku to masz racje. Jak on jest montowany ???? |
znaczy nie musiales sprawdzac z tego rocznika kazde GDI mialo oznaczenia na blotnikach, a mocowane byly na przylepiec/tak tasme
Pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
Zbigniew [Usunięty]
|
Wysłany: 14-12-2007, 14:09
|
|
|
Witam
Mam ładną cari do sprzeedania ale mieszkam niedaleko torunia |
|
|
|
 |
piter23 [Usunięty]
|
Wysłany: 14-12-2007, 15:23
|
|
|
Ciekawe gdzie znalazł Carisme w takim wypasie z tego roku od "prywatnej osoby" w Niemczech.
Kolego wejdz na www.autoscout.de i zobacz ile kosztuje taka Carisma jak ta z ogłoszenia OD PRYWATNEJ OSOBY.
Najdroższe auta w Niemczech to samochody z rąk prywatnych, zgadza się ich stan jest prawie zawsze adekwantny do ceny ale i cena jest zazwyczaj wyższa niż w Polsce.
W NIEMCZECH NIEMA I NIGDY NIE BYŁO OKAZJI, tylko Polacy wierzą w "cuda" i "okazje".
Cena takiej Cari na "scocie" i innych stronach niemickich to od 3700 do nawet 5000e, niestety takie sa ceny "od osób prywatnych".
reszta sobie przelicz i myślę że wszystko będzie jasne, zresztą koledzy już dostrzegali pare nieścisłości.
NA OKAZJE MNIE I CIEBIE NIE STAĆ. |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 15-12-2007, 09:53
|
|
|
Mi tez się wydaje że to dosyć podejrzana cena.Za model z przed liftu to jak najabrdziej ale tu ceny powinny w granicach 20k się mieścić sądze. |
_________________ Carisma 1,8 GDI Honda Accord VII 2.0 |
|
|
|
 |
neoww [Usunięty]
|
Wysłany: 15-12-2007, 12:09
|
|
|
piter23 napisał/a: | Ciekawe gdzie znalazł Carisme w takim wypasie z tego roku od "prywatnej osoby" w Niemczech.
Kolego wejdz na www.autoscout.de i zobacz ile kosztuje taka Carisma jak ta z ogłoszenia OD PRYWATNEJ OSOBY.
Najdroższe auta w Niemczech to samochody z rąk prywatnych, zgadza się ich stan jest prawie zawsze adekwantny do ceny ale i cena jest zazwyczaj wyższa niż w Polsce.
W NIEMCZECH NIEMA I NIGDY NIE BYŁO OKAZJI, tylko Polacy wierzą w "cuda" i "okazje".
Cena takiej Cari na "scocie" i innych stronach niemickich to od 3700 do nawet 5000e, niestety takie sa ceny "od osób prywatnych".
reszta sobie przelicz i myślę że wszystko będzie jasne, zresztą koledzy już dostrzegali pare nieścisłości.
NA OKAZJE MNIE I CIEBIE NIE STAĆ. |
Dziękuję jeszcze raz za opinie. Oczywiście, że to nie sztuka stracić 15-18.000zł i co dalej ????
Dostałem zdjęcia środka i silnika ale mam problem z umieszczeniem ich na forum. |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Pomógł: 66 razy Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 8679 Skąd: Wrocław/Ostrzeszów
|
Wysłany: 15-12-2007, 12:32
|
|
|
neoww polecam stronke imaheschack tu latwo umiescisz fotki i dasz nam linka do nich ;] |
|
|
|
 |
wazu
Mitsumaniak
Auto: carisma GDI 1.8 LS 98`
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Cze 2007 Posty: 309 Skąd: z Polski
|
|
|
|
 |
neoww [Usunięty]
|
|
|
|
 |
piter23 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-12-2007, 23:54
|
|
|
Witam,
Z drobiazgów dopatrzyłem się:
- w miarę świeżej pompy od wspomagania, napewno najładniej się prezentuje
- przewodu od klimy przetartego prawdopodobnie rozpuszczalnikiem
- odczepiony kabel od spryskiwaczy, zapewne przypadek a może ściągana maska
- brak korka zbiorniczka spryskiwaczy
- dziwny biały osad na tylnim progu, może pasta polerska, lub jakiś specyfik do uszczelek albo szpachla , nie robi to dobrego wrażenia
- siedzenie kierowcy dość wysiedziane jak na ten przelot do tego dość sporo na bokach "starego specyficznego piachu".
- prawy boczek ma spore plamy, chyba że to taki wzór tapicerki
Także sam widzisz pare drobiazgów się znajdzie, w żaden sposób nie dyskryminują tego auta, ale warto się nimi zainteresować.Po nitce do kłębka.
Szkoda że nie widać przedniego pasa , bo ten wycinek niewiele mówi.
PS:mały drobiazg , gościu pisze że przywiózł auto od właściciela na kołach, a gdzie podziały się blachy, ściągnął do zdjęcia , a może dopiero je rysował.Zapytaj się go oto i zobacz co ci powie.
pzdr. |
|
|
|
 |
|