|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Moderator |
Autor |
Wiadomość |
ChiKenn [Usunięty]
|
Wysłany: 15-01-2006, 00:59 Moderator
|
|
|
Jako ze leul juz sie nie zajmuje Eclipsami potrzebna jest jeszcze jedna osoba ktora moglaby moderowac to forum. Ja nie bardzo moge bo nie dosc ze nie uwazam abym mial wystarczajaco duza wiedze, to juz wystarczajaco duzo czasu poswiecam na prace nad strona klubowa Jesli wiec ktos z Was chcialby moderowac to forum i czuje sie na silach (ma troche wiedzi o Eclipse) to prosze sie zglosic! |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 15-01-2006, 01:36
|
|
|
Nie wierze, takie moje małe marzenie
Ale chyba zaszybko się stało bo nigdy moderatorem nie byłem więc nie wiem czy bym temu podołał a i nie wiem czy mam wystarczającą wiedze o Eclipse mimo że go uwielbiam. |
|
|
|
 |
kiepuczi
Forumowicz
Auto: Eagle Talon Tsi AWD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 30 Lip 2005 Posty: 203 Skąd: Pulawy
|
Wysłany: 17-01-2006, 05:37
|
|
|
moge juz glosowac, kto za.. kto sie wstrzymal..
Przeparszam ze nie zagladalem tu od jakiegos czasu forum to umknelo mojej uwadze, kiedys logowalem sie codziennie, chyba zabardzo zajolem sie dzialem eclipse od strony praktycznej ) |
|
|
|
 |
|
|