|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Potrzebna pomoc |
Autor |
Wiadomość |
Tomba [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2007, 13:43 Potrzebna pomoc
|
|
|
Witam wszystkich jest potrzebna pomoc dla naszego kolego Xor-a z południa
zadzwonił do mnie z prosba o pomoc ale niestety ja nie mam jak mu pomoc
moze ktos z was bedzie mial warunki??
wstawie wiadomosc od Romka mam nadzieje ze sie nie obrazi :
Cześć
Już piszę szczegóły - są 2 opcje, że będę w Gdańsku ok 9:30 lub trochę po 14:00, dam znać dokładnie.
Teraz tak - szukam miejsca, gdzie mógłbym się przespać przed nocą a po podróży i wieczorem umyć. No i zostawić torbę do rana Nie wiem, do której będzie impreza, na której będę... Śpiwór będę miał, tylko jaki ciepły kąt bym potrzebował
Jeśli dało by się coś zorganizować byłoby super.
Jeśli ciężko, to może wiesz o jakim hotelu niekoniecznie w centrum tak za max 100PLN z hakiem za nockę sylwestrową - te, co oglądałem oscylują za jedną noc od 300PLN, a to już dla mnie przegięcie...
Jesli bedzie ktos w stanie jakos mu pomoc prosze napisac do Xor na pw
dzieki wielkie i pozdrawiam |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Marcino
Mitsumaniak Góral niskopienny

Auto: Galant 2.5 V6 97r
|
Wysłany: 18-12-2007, 23:09
|
|
|
A nie chce przyjechac kolejka do Tczewa.... ja bede z zonka bez dziecka wiec miesca jest na 4 osoby.
Pozdrawiam |
_________________ 2019 - ... - VW Tiguan II 18r 2.0 TDI 110kw
2006- .... - Galant 2.5 V6 97r + LPG Stag
był - 2011 - 2019 - Pug 307sw
była -2004-2006 - Carisma 1.8 GDI 98r
był -1997-2005 - Fiat 126p 1978r
"A omijając to całe rozmyślanie, to prawda jest taka że do codziennego auta najlepszy jest silnik z jak największym momentem dostępnym z niskich obrotów
Czyli w tym przypadku 6a13 " by tomchuck
 |
|
|
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
|
Wysłany: 23-12-2007, 09:38
|
|
|
Ja się musze z żonką skonsultować, ale jak się domyślam, to potrzebny jest nocleg..., odezwę się jak coś będę wiedział...
do jutra...
pozdro
[ Dodano: 23-12-2007, 09:50 ]
niestety (właśnie moja żonka się podniosła) my wybywamy z trójmiasta, ale jakby co to sparwdzam cenę w Villi nad Potokiem (matemblewo) ... dam znać jak będę miał konkrety.
http://www.villa.gdansk.pl/ cena to 160,- PLN ale rozmawiałem ze swoim znajomym (rodzina właścicela) i powiedział, że można się potargować, jakby co to daj znać powiem ci jak i na kogo sie powołać... (na PW)
pozdro |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
|
|