Przesunięty przez: Bzyk_R1 11-01-2018, 19:33 |
Mitsubishi PowerPack a Nowy Outlander |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 15-12-2007, 23:37
|
|
|
rafaelcx napisał/a: | no i należy wspomnieć o małym szczególe że chip w aso kosztuje 4000 pln - ale tylko gdy zamawiamy razem z nowym autem !!! po wyjeździe z salonu cena rośnie na 5700 pln kpina bo nawet nikt o tym nie wspomina |
Dlaczego jesteś tak zdegustowany?
Przecież każda marka robi takie kpiny.
Kup dowolny samochó a potem domów cokolwiek. Zapłacisz sporo więcej niż gdybyś zamówił od razu.
I też nikt Ci nic o tym nie mówi prawda? |
Just think...
. |
|
|
|
 |
jaro69 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-12-2007, 22:54
|
|
|
dzien/dobrywieczór...mam takiego chipa zamontowanego...zaczyna to działać przy 80km/h...wtedy czuje sie ze jest przyrost mocy...wczesniej..chyba troche mniej..moje subiektywna ocena..warto zainwestowac..jazda jest przyjemniejsza,silnik jest nadal głośny..na to nie pomaga:):):).pozdrawiam |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 17-12-2007, 00:39
|
|
|
jaro69 napisał/a: | silnik jest nadal głośny..na to nie pomaga:):):).pozdrawiam |
Hehe
Klekot to klekot - szczególnie TDI ze stajni VW
Co do montażu - do wiosny się zastanowię |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
rafaelcx [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2007, 21:54
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | rafaelcx napisał/a: | no i należy wspomnieć o małym szczególe że chip w aso kosztuje 4000 pln - ale tylko gdy zamawiamy razem z nowym autem !!! po wyjeździe z salonu cena rośnie na 5700 pln kpina bo nawet nikt o tym nie wspomina |
Dlaczego jesteś tak zdegustowany?
Przecież każda marka robi takie kpiny.
Kup dowolny samochó a potem domów cokolwiek. Zapłacisz sporo więcej niż gdybyś zamówił od razu.
I też nikt Ci nic o tym nie mówi prawda? |
Pewnie wszędzie się takie rzeczy zdarzają ale dla mnie to nie ma większego sensu - bo jakby im zależało na sprzedaży to odrazu by mówili że potem będzie drożej, więc jeśli im nie chodzi o sprzedaż to o co tu chodzi ?? |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 23-12-2007, 19:35
|
|
|
O cenę promocyjną na chip przy zakupie samochodu. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
remcio [Usunięty]
|
Wysłany: 23-12-2007, 20:48
|
|
|
Hiszpan napisał/a: |
Hehe
Klekot to klekot - szczególnie TDI ze stajni VW
|
a mnie ten klekot się podoba ... o wiele gorszy jest w lagunie żony ... tam nawet ręce drżą od trzymania kierownicy )) |
|
|
|
 |
jaro69 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-12-2007, 22:30
|
|
|
mam słowko co do promocji na chipa...moze zainteresuje tych co dopiero chca kupic nowego Outka...mozna go wytargowac przed kupnem samochodu..nie jest łatwo..ale mi sie udało...ci co juz maja samochodzik...no coz..troche słabiej..mozna zainwestowac albo nie..:):)..pozdro..wesołych swiat!! |
|
|
|
 |
rafaelcx [Usunięty]
|
Wysłany: 25-12-2007, 22:49
|
|
|
no w pytaniu chodziło mi o to że jak przykładowo ja chciałbym sprzedac chipa to odrazu bym powiedział - jak nie teraz to potem będzie drożej i shluss a tu nic .... więc nie wiem o co chodzi ..... |
|
|
|
 |
|