|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 24-02-2007, 11:45 |
L200 - dlaczego tak drogo za plastik? |
Autor |
Wiadomość |
FUX [Usunięty]
|
Wysłany: 30-12-2007, 11:44
|
|
|
Thor napisał/a: | Reszta bajerów z nisska to typowe gadgety pod publiczkę mało przydatne w codziennym użytkowaniu (nie słyszałem np. żeby ktokolwiek był zadowolony z czujnika deszczu). Klima dwustrefowa jest dla mnie równie marketingowym chwytem. Może to tylko ja tak mam, ale nie jestem w stanie odczuć różnicy 2st C po stronie kierowcy i pasażera w jakimkolwiek samochodzie. |
Od 150 kkm używam tych gadżetów w Hondzie Accord i uwierz, że są bardzo przydatne. Np. latem, ja wolę niższą temp. a Żona wyższą.
Czujnik deszczu to bajka, gdyż ten hondowski dopasowuje prędkość i częstotliwość cykli w zależności od opadu....
|
|
|
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 1640 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 30-12-2007, 19:14
|
|
|
heheh rzeczywiście uderzyłęś w czułu punkt, mocowanie bagażu jest genialne. Myślę o czyś podobnym do miśka, ale to dopiero na wiosnę, jak wymyśle patent to pokaże zdjęcia. teraz w stanie projektowym. Własnie staram sie wykombinowac sposób mocowania bez ingerencji w karoserię... aaa no i to sterowania w kierownicy też mi brakuje, ale jak reka jest an gałce biegów to można sie przyzwyczaić do położenia przycisków...
pozdro |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
elili [Usunięty]
|
Wysłany: 31-12-2007, 12:38
|
|
|
Kibloo napisał/a: | mocowanie bagażu ... Myślę o czyś podobnym do miśka, jak wymyśle patent to pokaże zdjęcia... staram sie wykombinowac sposób mocowania bez ingerencji w karoserię |
czekamy na patent |
|
|
|
 |
|
|