Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[1G 90-94] Mam problema??
Autor Wiadomość
cszgred
[Usunięty]

Wysłany: 02-01-2008, 23:14   [1G 90-94] Mam problema??

Kupując samochód w niemczech facet go opisal jako Eclipse,a le w papierach jest Diamond(USA) Co to znaczy ???

Pomoze mi ktoś??

mitutoyo
[Usunięty]

Wysłany: 02-01-2008, 23:42   

To jest raczej taki sam samochód,jeśli są jakieś różnice to bardzo nieznaczne. Widziales ten samochód?

Sz@kal 
Forumowicz
Młody Mitsumaniak ;)

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G GS
Wysłany: 03-01-2008, 06:26   

Nie martw sie ,ja mam w dowodzie wpisane zamiast Eclipse ,Diamond D22A i zyje z tym ;)

allias
[Usunięty]

Wysłany: 03-01-2008, 09:34   

Dopuki nie masz Diamante :P to powinno byc OK. :lol:

aurii
[Usunięty]

Wysłany: 03-01-2008, 10:32   

tez mam w dowodzie wpisane diamond d22 A to wina urzednmikow !! Jak mieli przetlumaczone papiery z niemieckiego na polski to zamiast eclips diamond wpisali tylko diamond!!! Nawet probowalem to zmienic ale nie idzie im wytłumaczyc ze diamond nie istanieje a za to jest eclips

aurii
[Usunięty]

Wysłany: 03-01-2008, 10:31   

tez mam w dowodzie wpisane diamond d22 A to wina urzednmikow !! Jak mieli przetlumaczone papiery z niemieckiego na polski to zamiast eclips diamond wpisali tylko diamond!!! Nawet probowalem to zmienic ale nie idzie im wytłumaczyc ze diamond nie istanieje a za to jest eclips

margan1983
[Usunięty]

Wysłany: 03-01-2008, 16:42   

witam takze mam tak wpisane w dowodzie. Niemam zadnych problemow wrecz nawet to lepiej bo jak trzeba bylo zaplacic podatek od wzbogacenia to babki w skarbowce niemogly znalesc takiego modelu w annonse i zanizenie umowy wypalilo :)

Odpowiedz do tematu