|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
OT z ustaleń co do Zlotu w Białymstoku |
Autor |
Wiadomość |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 18-01-2006, 21:50
|
|
|
jakos sie na liscie nie widze
i pisze sie do ktoregos domku, przyjade max +3 osoby |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
Ostatnio zmieniony przez Matejko 18-01-2006, 21:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-01-2006, 11:05
|
|
|
Ja to juz sie nie moge doczekac!!!!!!!! |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 20-01-2006, 21:12
|
|
|
Proponuję dla porządku wydzielić jeden topic informacyjny, w którym będą wyłącznie dane dotyczące miejsca, daty, atrakcji itp. - i zamknąć go. Żadnych innych wpisów oraz odpowiedzi. Do zlotu jeszcze mnóstwo czasu, a już robi się bałągan. To samo mogłoby dotyczyć listy. Sprawy typu wpłaciłem, a nie ma mnie na liście można chyba załatwiać przez pm. Jest sporo nowych ludzi i topiki stricte informacyjne zapewne ułatwiłyby im sprawę. |
|
|
|
 |
ryso
Mitsumaniak ryso
Auto: Carisma 1,6 16v automat HB
|
Wysłany: 20-01-2006, 21:56
|
|
|