Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[420A] pomocy!!!potrzebny dół silnika bez głowicy
Autor Wiadomość
dorisicee
[Usunięty]

Wysłany: 04-01-2008, 09:32   [420A] pomocy!!!potrzebny dół silnika bez głowicy

kupie blok silnika z wałem i z tłokami bez głowicy oczywiście w dobrym stanie.bardzo pilne bo mój misiek nie jezdzi a ja mam kłopot z dostaniem tego.prosze o kontakt na email;dorisicee@wp.pl lub na koma 511997097.pomózcie mi prosze pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 06-01-2008, 14:38, w całości zmieniany 1 raz  

GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 04-01-2008, 21:14   

gt? czyli rozumiem 6g72?

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-01-2008, 21:33   

W podtytule stoi jak byk :
dorisicee napisał/a:
do eclipse2g 95r. 2.0 16v wersja usa

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

dorisicee
[Usunięty]

Wysłany: 05-01-2008, 09:44   

tak, do eclipse dwójki 2.0 16v wersja amerika on ma ok144kM z silnikiem chryslera.pomózcie mi prosze bo to auto zmywa mi sen z powiek czasem,chociaz to mój ukochany misiek

allias
[Usunięty]

Wysłany: 05-01-2008, 21:52   

JA proponuje Ci zebys wpierw zalatwila to z warsztatem a potem szukac silnik.... niech placa...

dorisicee
[Usunięty]

Wysłany: 06-01-2008, 16:24   

warsztat twierdzi ze nie ma dostepu do czesci.ciezka sytuacja z tymi mechanikami od niewiadomo czego.narazie szukam na własna reke ale nie popuszcze tego tak

GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 06-01-2008, 21:38   

zglos sie do pxs (project xs...) maja sporo czesci do 420a... namairy do niech znajdziesz w googlach

MB
[Usunięty]

Wysłany: 06-01-2008, 23:53   

GOLDI napisał/a:
zglos sie do pxs (project xs...) maja sporo czesci do 420a... namairy do niech znajdziesz w googlach

... ale z tego co się orientuje do 420a chyba nie mamy nic ale jutro sprawdze dokładnie... :roll:

GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 07-01-2008, 00:47   

MB napisał/a:
... ale z tego co się orientuje do 420a chyba nie mamy nic ale jutro sprawdze dokładnie...
kisiel wspomianl ze sporo tych silnikow w czesicach lezy ;p no chyba ze sprzataliscie na koniec 2007 :P

dorisicee
[Usunięty]

Wysłany: 07-01-2008, 10:29   

goldi prosze sprawdz jesli mozesz bo juz dostaje rozstroju nerwowego.w czesicach a gdzie to jest????koło jakiego wiekszego miasta?

GOLDI
[Usunięty]

Wysłany: 07-01-2008, 11:02   

Cytat:
koło jakiego wiekszego miasta?
in da KrK :)

MB pewnie dzis sprawdzi i napisze :)
a jak nie to moze jutro odwiedze PxS :P

MB
[Usunięty]

Wysłany: 07-01-2008, 12:44   

GOLDI napisał/a:
Cytat:
koło jakiego wiekszego miasta?
in da KrK :)

MB pewnie dzis sprawdzi i napisze :)
a jak nie to moze jutro odwiedze PxS :P

Witam...
Wszystko wiem mamy cały dół silnika do 420a
Napisałem do ciebie dorisicee wiec czekam na kontakt...

Sikor83
[Usunięty]

Wysłany: 19-01-2008, 17:03   dół silnika do eclipse potrzebny jeśli ktoś ma proszę o info

Potrzebuje dół silnika do eclipse proszę o kontakt gg-5658793, kom 696319323

dorisicee
[Usunięty]

Wysłany: 21-01-2008, 11:52   

Panowie teraz to ja juz potrzebuje cały silnik 420a bez osprzetu ,prosze o kontakt jak ktos posiada go.

Odpowiedz do tematu