Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
01-12-2017, 20:05
Kamera cofania w gps
Autor Wiadomość
gege117op.pl
[Usunięty]

Wysłany: 04-01-2008, 19:53   Kamera cofania w gps

Czy ktoś już ma kamerę cofania w gps jeśli tak to proszę ją opisać [działanie bez zarzutu itd]

kordiank2 
Mitsumaniak
MojTytułJestZaDługi

Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-01-2008, 22:10   

może zadaj pytanie gdzieś na forum ogólnym, bo chyba podobnie sytuacja wyglądałaby w innych modelach? swoją drogą patent godny uwagi

DZIEŁA na SZTUKI

Ali-En
[Usunięty]

Wysłany: 05-01-2008, 01:09   

To jest taka sama kamera jak w pajero, bardzo fajny sprzecik, pokazuje linie wpasowania sie samochodu.

rafaelcx
[Usunięty]

Wysłany: 07-01-2008, 21:40   Re: Kamera cofania w gps

gege117op.pl napisał/a:
Czy ktoś już ma kamerę cofania w gps jeśli tak to proszę ją opisać [działanie bez zarzutu itd]

no nie wiem czy dobrze rozumiem - nie w oryginalnym panelu tylko w dołączanej nawigacji ??
Jeśli tak to własnie sie do takiego czegoś przymierzam jak skompletuje to się odezwę narazie .. myślę o navroad 750 to cacko ma wejscie na kamerę cofania i opcje np pip z obrazem z kamery, wejście na zew usb i odtwarza filmy w diVix z napisami :) tylko nie wiem jak z przeprowadzniem kabla i umieszczeniem kamery bo chcę to tak zrobic żeby nie ingerowac w instalację samochodu (gwarancja)...
Chyba że ktos ma jakies inne pomysły i info ??

KowaliK 
Mitsumaniak
01339/KMM

Auto: JDM's
Wysłany: 07-01-2008, 22:11   

Ja mam takie pytanie.. Kupiliśmy Outlandera bez fabrycznego zestawu MMI (taki jest poprawny skrót?). Mamy zwykłe radio na środku konsoli. Jest możliwość wmontowania w to miejsce tego systemu? Oczywiście cała operacja była by przeprowadzona przez salon Mitsubishi..

Ali-En
[Usunięty]

Wysłany: 07-01-2008, 22:52   

Jest mozliwa.

KowaliK 
Mitsumaniak
01339/KMM

Auto: JDM's
Wysłany: 08-01-2008, 14:25   

A mniej więcej jaki może być koszt takiej wymiany? :oops:

Ali-En
[Usunięty]

Wysłany: 08-01-2008, 17:47   

Wymiany samej czy sprzetu i wymiany? Zapytaj sie u dealera u ktorego kupowales samochod :)

qdyb 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander II 2.0D-ID 170KM
Wysłany: 23-01-2009, 13:05   

koszt samego MMCS to ok 12-15 tys + robocizna ;) w niemczech ok 1000euro+ robocizna

a jesli chodzi o kamere cofania to mam i jest naprawde przydatna wszystko ladnie widac. Jest caly obrys auta na ekranie. od czerwonej kreski czyli obrysu zderzaka jest jakies pol metra

wygodny patent polecam!!

Odpowiedz do tematu