|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 06-03-2008, 11:30 |
Za szybko kupiliśmy nasze L200 |
Autor |
Wiadomość |
Thor [Usunięty]
|
Wysłany: 08-01-2008, 19:30 Za szybko kupiliśmy nasze L200
|
|
|
Właśnie doczytałem na stronie http://www.channel4.com/4...shi/l200/9714/2 że oficjalny dealer wprowadzi (albo już wprowadził) sprężyny w tylnym zawieszeniu. W pakiecie z chipem 170KM i większymi tarczami hamulcowymi będzie kosztował około 4000Ł Pewnie będzie trochę większy komfort jazdy.
Ciekawe czy montują tylko do nowych czy do używanych też??
Kto jedzie wymieniać?
pozdr |
|
|
|
 |
tomekrvf
Forumowicz

Auto: EA5W, VTR 1000, HIENA, AR 147
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 48 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 2309 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 08-01-2008, 23:59
|
|
|
Thor, po co kupowałeś ciężarówkę? Żeby teraz narzekać że komfort jazdy jest jak w ciężarówce? |
|
 |
Thor [Usunięty]
|
Wysłany: 09-01-2008, 08:13
|
|
|
A czy ja narzekam, 10 lat jeździłem tranzitem więc raczej byłem świadom co kupuję.
Swoją drogą to myślałem że wprowadzając nową L200 zdecydują sie od razu na sprężyny bo przecież były są Deawoo i w transporterze VW.
Finał jest taki że jak zwykle na zachodzie to można oficjalnie i na gwarancji a Polska w lesie.
pozdr |
|
|
|
 |
Witold_Rybarz
Forumowicz Witold Rybarz
Auto: L200 '06 a/t
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 17 Lis 2006 Posty: 155 Skąd: Brzeszcze
|
Wysłany: 09-01-2008, 08:46
|
|
|
może będzie jakiś kit żeby wymienić reso na spingi
tak czy siak to dobra wiadomość
i od razu aby uciąć kupiłem ciężarówkę żeby wozić VAT
a ciasnych łukach i dużych predkościach tył mu nosiiii (bogu dzięki że go esp kastruje bo by już dawno nie było l200) |
|
|
|
 |
|
|