Przesunięty przez: Gene 06-03-2008, 08:56 |
zgłupiałem do reszty - outlander jedynka z ameryki |
Autor |
Wiadomość |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 704 Skąd: Boćki - podlaskie
|
Wysłany: 01-01-2008, 22:18 zgłupiałem do reszty - outlander jedynka z ameryki
|
|
|
Jak w temacie - zakup niekontrolowany. Jestem już po aukcji i kupiłem za parę dolców takie cudo. wraz z transportem i remontem powinienem wyrobić się w połowie ceny giełdowej. autko obejrzane przez człowieka tam na miejscu - uszkodzona trochę pupa i lekko pogięty bok. rama i przód nietknięte. no i jeszcze lampa tylna potłuczona
wersja z 2003 LS 4x4 2,4 sohc. Jak widać poszukuję już tylnej lampy prawej lub dwóch lamp typu prodżektor no i jeszcze przeciwmgielne by się przydały... Może ktoś ma namiar na dobrego dostawcę lampionów? jeśli tak, to poproszę
auto niedługo wypływa zza oceanu, jak już zrobię z nim porządek to wrzucę fotki
wstyd się przyznać - to był dopiero mój trzystówny post. oby szcęśliwy dla outka. |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
Ostatnio zmieniony przez kordiank2 02-01-2008, 10:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 980 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 01-01-2008, 22:53
|
|
|
No gratulacje Kordianku kolejnego fajnego cacka. Chyba wkoncu sie wybiore na te mleko itp. Zycze jak najszybszego odbioru auta i doprowadzenia do idealu. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
kordiank2
|
Wysłany: 04-01-2008, 22:06
|
|
|
he, he, he... jest już w kontenerze razem z hundajem tuskanem - może się rozmnożą i przypłynie z nimi parę coltów ponny |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
olabart
Forumowicz

Auto: OUTLANDER I+2.0T+II 2.4 CVT
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 171 Skąd: Dębica
|
Wysłany: 08-01-2008, 14:17
|
|
|
Dobry wybór. Lampy tylne masz nawet obecnie na allegro. Ceny od 250 do 500zł za sztukę. Zwróć uwagę przy zakupie na mocowania i podpięcia żarówek - są 3 rodzaje tych lamp - przynajmniej 2 się różnią. Mocowania lamp do karoserii są takie same. Zderzaki też się często pojawiają w cenach począwszy od 150zł za goły do kompletnego (z lampkami i nakładką) za 700zł. Jak nie znajdziesz na allegro podam kilka namiarów, gdyż sledzę na bieżąco. Pozdr. |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=WfMvBXNcMLM
 |
|
|
|
 |
kordiank2
|
Wysłany: 09-01-2008, 16:08
|
|
|
ha, ha - myślę, że już teraz należy ci się zielony ptaszek z napisem "pomógł" - dzięki, pozdrów ode mnie Dębicę, a zwłaszcza Jarka oraz Mańkę z Darkiem... |
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
|