Przesunięty przez: Gene 06-03-2008, 11:33 |
komedia |
Autor |
Wiadomość |
mugino [Usunięty]
|
Wysłany: 05-01-2008, 17:46 komedia
|
|
|
interia napisala:
Prezentowaliśmy już je na zdjęciach. Teraz możecie zobaczyć je w akcji na filmie...
http://motoryzacja.interi...vs-l200,2230178
nie wiem czy ktokolwiek zrozumie o co chodzilo w tym tescie?..jedynie co mi przychodzi do glowy to ze kierowcy z interii pokzalai "doskonale umiejetnosci w drifcie"
ps.chyba wygral nissan bo on zakonczyl ten pokaz |
|
|
|
 |
elili [Usunięty]
|
Wysłany: 05-01-2008, 18:20 Re: komedia
|
|
|
mugino napisał/a: | chyba wygral nissan |
A mnie się dalej eLka podoba. |
|
|
|
 |
HugoOrmo
Forumowicz Was? Kielbasa i Kwas

Auto: L200 '07 Chip 167KM
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 05 Gru 2007 Posty: 460 Skąd: Frei Stadt Danzig
|
Wysłany: 05-01-2008, 18:38
|
|
|
Selektronik, Kibloo trza sie ostatecznie umowic na jakas przejazdzke...zrobic pare fotek i filmik to w koncu raz na zawsze zatkamy buzie wszystko wiedzacym Nissan'o maniakom oraz ich lobbystom
Ostatecznie udowodnimy, ze nie bez powodu uzytkownik naszej marki potocznie zwie sie:
!!! MISTRZUBISHI !!!
pzdr |
|
|
|
 |
elili [Usunięty]
|
Wysłany: 05-01-2008, 19:34
|
|
|
HugoOrmo napisał/a: | Selektronik, Kibloo trza sie ostatecznie umowic |
Też chcą film nakręcić ale czekają aż Bałtyk zamarznie... |
|
|
|
 |
Herkules13 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-01-2008, 11:53
|
|
|
Jak, to jest komedia to poczytajcie darmowe pisemko z Orlenu i artykuł o 10 najlepszych samochodach świata. |
|
|
|
 |
mugino [Usunięty]
|
Wysłany: 06-01-2008, 12:37
|
|
|
rzadko tankuje na orlenie wiec moze strescisz o co chodziło |
|
|
|
 |
Herkules13 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-01-2008, 20:27
|
|
|
opisują 10 "najlepszych samochodów terenowych" świata i piszą że niebędzie mowy o SUVach tylko najbardziej wypasione i zajebiste terenówki a wśród nich są porsche, vw tuarek, GL i jeszcze coś tam
niema wzmianki o patrolu, wranglerze, defenderze czy chociażby pajerce
aaa opisali jeszcze z tego co pamietam g klase - to akurat terenówka
także takie testy wogóle mnie nie wzruszają |
|
|
|
 |
mugino [Usunięty]
|
Wysłany: 06-01-2008, 23:49
|
|
|
no to faktycznie...jak tak dalej pojdzie to wogole terenowki pojda do lamusa |
|
|
|
 |
FABIO [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2008, 13:19
|
|
|
wygral nissan bo najdalej polecial bokiem na loddzie i nie wiadomo gdzie wyladowal bo ucieli film w tym momencie |
|
|
|
 |
mugino [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2008, 15:46
|
|
|
pewnie tym poslizgiem wyjechal na tą górke z ktorej potem zjezdzali;)
a pozatym 2x zjechal pierwszy z tej gorki,wiec chyba lepije sobie radzi w terenie
a mitsu sie meczylo zeby zjechac ..no coz prawda boli wygral nissan |
|
|
|
 |
Thor [Usunięty]
|
Wysłany: 09-01-2008, 13:46
|
|
|
A swoja droga to jest ciekawe że w Polsce Nissan ma dużą przewagę marketingową we wszelkiego rodzaju artykułach i porównaniach pickupow.
I w Niemczech i w UK to właśnie L200 wygrywa w kategorii najlepszy pickup...
pozdr |
|
|
|
 |
HugoOrmo

|
Wysłany: 09-01-2008, 14:51
|
|
|
Thor tyko zwroc uwage na to, ze salonow i ASO Nissana w Polsce jest znacznie wiecej niz Mitsubishi a z tego co widzialem i doswiadczylem (mialem Nissana jako poprzedni samochod przez 4 lata) to salony i ASO sa na wyzszym poziomie...
pzdr |
|
|
|
 |
Thor [Usunięty]
|
Wysłany: 09-01-2008, 15:03
|
|
|
Po pierwsze pewnie tak, co prawda u mnie od roku nissan i mitsubishi obsługuje jeden salon. Poprzednio był inny i rzeczywiście obsługa była niebo a ziemia.
Ale z drugiej strony kto kupiłby saongyounga gdyby wszyscy kierowali się jakością obsługi!
Po drugie artykuły i porównania maja być obiektywne i można w tabelce jednej czy drugiej gazety urwać kilka punktów za jakość obsługi, ale do tej pory nie spotkałem porównania w którym nie wygrał by nissan. Jeśli pomija się w porównaniu kluczowe kwestie (np MATC) to albo piszący jest całkowicie niezorientowany w tym co ocenia, albo... jest jakieś drugie dno.
Przed zakupem L200 przeczytałem chyba wszystkie dostępne porównania w gazetach i internecie i dopiero "4x4 offroad" wyoślił mi że napęd na 4x4 do jazdy po asfalcie ma tylko L200, a reszta pickupów tylko na sztywno
pozdr |
|
|
|
 |
HugoOrmo

|
Wysłany: 09-01-2008, 16:26
|
|
|
Thor napisał/a: | Po pierwsze pewnie tak, co prawda u mnie od roku nissan i mitsubishi obsługuje jeden salon. Poprzednio był inny i rzeczywiście obsługa była niebo a ziemia.
Ale z drugiej strony kto kupiłby saongyounga gdyby wszyscy kierowali się jakością obsługi!
Po drugie artykuły i porównania maja być obiektywne i można w tabelce jednej czy drugiej gazety urwać kilka punktów za jakość obsługi, ale do tej pory nie spotkałem porównania w którym nie wygrał by nissan. Jeśli pomija się w porównaniu kluczowe kwestie (np MATC) to albo piszący jest całkowicie niezorientowany w tym co ocenia, albo... jest jakieś drugie dno.
Przed zakupem L200 przeczytałem chyba wszystkie dostępne porównania w gazetach i internecie i dopiero "4x4 offroad" wyoślił mi że napęd na 4x4 do jazdy po asfalcie ma tylko L200, a reszta pickupów tylko na sztywno
pozdr |
Absolutnie sie zgadzam choc z pewnoscia brakuje zlotow i innych imprez organizowanych przez dealerow lub MMC. Skoro sa imprezy organizowane przez dealerow Jeep'a, Nissana czy Toyoty i wszyscy moga tam dotykac, glaskac itd no to potem tez pozytywne opinie smaruja...
Zeby MMC zrobilo cos takiego np: http://www.wyprawa4x4.pl/...cms=news&id=501
Ja swoja droga tuz po zakupie L200 w tym roku bylem przez pewien czas w Hiszpanii i przeczytalem tam pare testow pick-up'ow (Isuzu, Mazda, Ford, Nissan, Mitsu, Toyka, SSangyong) oraz ogladnalem pare w TV i tam tez Navara wygrywala choc bardzo minimalnie, drugie zawsze bylo L200 tylko i wylacznie ze wzgledu na 136KM...
Choc moze tam tez sa zboczeni na punkcie Navary bo sami ja robia...
A tu sa testy L200
http://www.youtube.com/wa...feature=related
http://www.youtube.com/wa...feature=related
pzdr |
|
|
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Pomógł: 14 razy Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 1640 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 09-01-2008, 17:52
|
|
|
Co do filmiku... też tak sie bawiłem ostatnio jak spadł snieg na parkingu pod Leroy ale mi to lepiej wychodziło |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
|