|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 06-03-2008, 11:43 |
AUTOMAT Pajero II do Pajero I |
Autor |
Wiadomość |
acinski [Usunięty]
|
Wysłany: 04-01-2008, 23:58 AUTOMAT Pajero II do Pajero I
|
|
|
Jest ktoś w stanie sprawdzić czy ASB z Pajero z roku 90-92 będzie taka sama jak do 87? Wiem, że silniki mają inne moce ale czy mocowania i sterowanie skrzynią jest takie samo? Teoretycznie to ten sam silnik (prawie) ale czy skrzynia jest identyczna? |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 05-01-2008, 07:16
|
|
|
Będzie pasował pod warunkiem że wymienisz razem ze sprzęgłem hydrokinetycznym i z kołem zamachowym, bo różniły się wejściem na wałek ze skrzyni. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
acinski [Usunięty]
|
Wysłany: 09-01-2008, 18:00
|
|
|
Dostałem skrzynię za śmieszne pieniądze więc zabiorę się za wymianę. Starą być może dam do kapitalki i będę miał jak znalazł na kiedyś. Jakoś tak go polubiłem, że zostanie u mnie jako klasyk.
[ Dodano: 09-01-2008, 19:10 ]
Jeszcze jedno. Ma ktoś doświadczenia z demontażem ASB w jedynce?
Na co uważać? Jak się zabrac?
[ Dodano: 12-01-2008, 23:02 ]
No to jeszcze jedno pytanie. Jaki olej Matka fabryka zaleca do automatu w pojarze jedynce? |
|
|
|
 |
|
|