Przesunięty przez: Gene 06-03-2008, 11:33 |
komedia |
Autor |
Wiadomość |
selektronik [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Herkules13 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-01-2008, 21:35
|
|
|
Thor napisał/a: | A swoja droga to jest ciekawe że w Polsce Nissan ma dużą przewagę marketingową we wszelkiego rodzaju artykułach i porównaniach pickupow.
I w Niemczech i w UK to właśnie L200 wygrywa w kategorii najlepszy pickup... |
w gre wchodzą 2 literki PR
[ Dodano: 09-01-2008, 21:40 ]
a te filmiki, no cóż poprostu mamy słabe samochody |
|
|
|
 |
HugoOrmo
Forumowicz Was? Kielbasa i Kwas

Auto: L200 '07 Chip 167KM
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 05 Gru 2007 Posty: 460 Skąd: Frei Stadt Danzig
|
|
|
|
 |
mugino [Usunięty]
|
Wysłany: 10-01-2008, 00:21
|
|
|
cos nie za dlugi ten filmik..takiego skoka to ja dzis mialem na garbie na drodze kolo bukowna |
|
|
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Pomógł: 14 razy Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 1640 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 10-01-2008, 07:43
|
|
|
kukra, tylko kiedy to będzie??? wybieramy się??? całą Lkowa banda???
pozdro |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Pomógł: 44 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 2986 Skąd: Marki
|
Wysłany: 10-01-2008, 11:08
|
|
|
Nie mam ani L-ki ani Pajero ale zawsze czytam wasze wypowiedzi na temat waszych testów i testów w różnych gazetach ctp. i zawsze mam własne zdanie choć nie mam pojęcia o jeździe terenówką. Był kiedyś test na fortach w Beniaminowie L-ki Nawary i Forda R. oczywiście wygrał Nawara.
I do sedna: w święta chrzesny mego syna zrobił mu prezent w postaci jazdy Pajerką 3.2DiD, pojechaliśmy na Rejentówkę a potem na Forty w Beniaminowie, pamiętając rózne wyniki testów podchodziłem z pewną rezerwą do Fortów, zreszta jak wspopmniałem jestem laik.
Co prawda nie można porównywać Pajero 3.2 do L-ki ale ruszyliśmy w teren.
Powiem tak, bardziej Ja sie bałem niż nasze Mitsu, beż żadnego zająknięcia i przy naprawdę minimalnych operacjach gazem nie było miejśca które by nas zatrzymało, oczywiście zważając na to że Pajero nie jast moja własnością i trzeba o nie dbać.
Po zakończeniu jazdy dzieciaki były w niebo wzięte a najbardziej JA
Najwięcej problemów sprawiło nam właściwe położenie dźwigni od sprzęgania napędu 4x4, sztywny itd. ale jechało do przodu więc było chyba dobrze
Więc jako prawdziwy laik zdaję sobie sprawę że każdy test można tak ustawić że otrzymamy właściwe wyniki. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
HugoOrmo
Forumowicz Was? Kielbasa i Kwas

Auto: L200 '07 Chip 167KM
Pomógł: 6 razy Dołączył: 05 Gru 2007 Posty: 460 Skąd: Frei Stadt Danzig
|
Wysłany: 10-01-2008, 11:15
|
|
|
Kibloo napisał/a: | kukra, tylko kiedy to będzie??? wybieramy się??? całą Lkowa banda??? |
kwiecien 2008 |
|
|
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Pomógł: 14 razy Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 1640 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 10-01-2008, 15:41
|
|
|
no to sie wybieramy na pielgrzymkę... |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
Herkules13 [Usunięty]
|
Wysłany: 10-01-2008, 20:46
|
|
|
Ponieważ mam pamięć dobrą, ale niestety krótką to prosiłbym bardzo serdecznie o przypomnienie o tym spotkaniu na naszym fantastycznymforum w kwietniu, bo sam chetnie przychasam.
Student chłopaku
Gdzie ten Benjaminów, to gdzieś pod Radzyminem ??
Jak tam dojechać ? Też chciałem swojego szrota sprawdzić.
Czoło |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 11-01-2008, 08:49
|
|
|
Forty w Beniaminowie przejal ktos prywatnie. Nie mozna tam tak sobie pojechac. Trzeba umowic sie z zarzadca bo straszy policja, sadami itp za nielegalne wtargniecie na prywatny teren. Tak to chodzi o ten Beniaminow miedzy Zalewem a Radzyminem.
Ja tam nawet Pininem smigalem lecz ciezsze podjazdy byly nie do zdobycia na szosowych kolach. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Herkules13 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-01-2008, 13:33
|
|
|
Gene napisał/a: | Forty w Beniaminowie przejal ktos prywatnie. Nie mozna tam tak sobie pojechac. Trzeba umowic sie z zarzadca bo straszy policja, sadami itp za nielegalne wtargniecie na prywatny teren. Tak to chodzi o ten Beniaminow miedzy Zalewem a Radzyminem. |
A masz tam jakiś namiar, bo chętnie się tam bym wybrał
Gene napisał/a: | Ja tam nawet Pininem smigalem lecz ciezsze podjazdy byly nie do zdobycia na szosowych kolach. |
No i własnie dlatego nabyłem 2 komplety kółek Pirelli - ATRY i ICE and SNOW
Standardowe szosówki już poszły w odstawke |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 11-01-2008, 14:25
|
|
|
Niestety nie mam namiarow ale na miejscu nad szlabanem jest tablica. Jak mi sie pamieta jest tam adres e-mail'owy i tylko to. Kiedys mielismy podobny problem i skonczylo sie utarczka z jakas miejscowa ochrona. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Pomógł: 44 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 2986 Skąd: Marki
|
Wysłany: 11-01-2008, 14:44
|
|
|
Powiem tak, forty to zgodnie z prawem własność prywatna, lecz w większości szlaban nie jest zamknięty i można tam wjechać, oczywiście można trafić na właściciela i może być nie miło lub można sie dogadać. Jak Ja jeździłem to była Niedziela ok.14-16 i było cicho, całe forty dla nas.
Tak jak wyżej napisane forty są przy drodze z: Radzymina do Zegrza przy takich dwóch ostrych zakrętach za wsią Beniaminów
Inaczej: Jadąc z Nieporętu w stronę Zegrza skręcasz w prawo na Rynię, na rondzie w prawo na Radzymin i od ronda to jakieś 3km (na wprost zakrętu w lewo jest brama wjazdowa a właściwie szlaban).
Dla niewtajemniczonych radzę najpierw na piechotkę obejść teren bo w pewnych miejscach można spaść z urwiska (a jak bryka idzie w górę to przód zasłania co jest przed nami )
Na dowód tego że z właścicielem da się rozmawiać : to kiedys chciałem zrobić ognisko dla dzieciaków ale trafiliśmy na imprezę robioną przez właściciela, przeprosił i zaprosił na inny termia, ale było miło. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
Herkules13 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-01-2008, 17:49
|
|
|
Dzięki chłopaki