Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gene
28-01-2009, 17:27
Tuning Outlandera II
Autor Wiadomość
200EY
[Usunięty]

Wysłany: 09-01-2008, 21:04   Tuning Outlandera II

Witam wszystkich...

Od dnia dzisijszego stalem sie naprawde szczesliwym posaidaczem nowego outlandera.
Mam jednak w planach zmiane grila w swoim aucie z tego czarnego plastikowego na siateczke chromowana...i chetnie rowniez wyrzucilbym ta kratke miedzy halogenami i wstawil tam taka sama jak wyzej chormowana krateczke...

Drugi temat to orurowanie...czy znacie jakies adresy firm,czy sklepow,czy w ogole miejsc gdzie moglbym znalezc i wykonali by mi zmiene takiego grila oraz ewentualnie orurowali auto...

Z gory dziekuje bardzo za odpowiedzi...

Pozdrawiam serdecznie !!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez Gene 28-01-2009, 19:26, w całości zmieniany 5 razy  

tomekrvf 
Forumowicz

Auto: EA5W, VTR 1000, HIENA, AR 147
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-01-2008, 22:27   

200EY napisał/a:
Drugi temat to orurowanie...

Proszę, nie krzywdź tego auta...

alvent
[Usunięty]

Wysłany: 09-01-2008, 22:34   

tomekrvf napisał/a:
200EY napisał/a:

popieram...

Cytat:
Mam jednak w planach zmiane grila w swoim aucie z tego czarnego plastikowego na siateczke chromowana...i chetnie rowniez wyrzucilbym ta kratke miedzy halogenami i wstawil tam taka sama jak wyzej chormowana krateczke...

a widziałeś ceny tej siatki z ula?

200EY
[Usunięty]

Wysłany: 09-01-2008, 23:09   

Jezeli chodzi o Wasze dosc krotkie wypowiedzi to zastanawiaja mnie bardzo gleboko...

Uwazacie,ze ten outlander wyglada na skrzywdzonego?!?!?!

Moim zdanie wyglada o niebo lepiej od standartowego palstikowego grila,ktory ma ma kazde auto i niczym sie nie wyroznia...

Ula?nieestety nie wiem co to jest...

Polecam rzucic okiem tez na to orurowanie...moim zdaniem ciezko mowic tu o skrzywdzeniu auta...?!

i jeszcze jedno pytanie,czy wie ktos moze gdzie mozna kupic oryginalne prdukty ubraniowe mitshubishi?

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Wysłany: 10-01-2008, 11:07   

200EY napisał/a:
i jeszcze jedno pytanie,czy wie ktos moze gdzie mozna kupic oryginalne prdukty ubraniowe mitshubishi?

O ubrania mozesz pytac w sklepie w ASO. Popros o katalog do wgladu i cos pewnie Ci przypasuje.

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 10-01-2008, 11:24   

Co do tuningu Outlandera, pewnie czesc rzeczy tez dostaniesz w sklepie w ASO. Niestety ceny moga nawet najbogatszych powalic z nog.
Oczywiscie, na zdjecia powyzej zmiany stylistyczne sa smaczne i dobrze podkreslaja charakter rekreacyjny samochodu. Lecz ja jak zwykle zapytam. Po co Ci orurowanie? Czy to ma poprawic dzielnosc w terenie? Czy nadac agresywnosci "Olkowi"? Nie sadze aby to byla dobra droga. Lecz to Twoj samochod i Twoj sposob na indywidualne zmiany.
Co do adresow i namiarow na firmy sprzedajace/robiace akcesoria do Outlandera proponuje poczytac forun 4x4. Powinienes odszukac informacje, o ktore pytasz.

Leszek_Kamil
[Usunięty]

Wysłany: 10-01-2008, 12:50   

witam
wydaje mi sie że outek II wygrada dobrze a może wyglądać gorzej jak zamontujesz tą siatkę chromowaną ja nie zmieniał bym napewno

alvent
[Usunięty]

Wysłany: 10-01-2008, 18:19   

Tutaj jest cennik.....chyba trochę drogo.... :shock:

Hiszpan 
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Wysłany: 10-01-2008, 19:01   

alvent napisał/a:
tomekrvf napisał/a:
200EY napisał/a:

popieram...

Cytat:

a widziałeś ceny tej siatki z ula?

Na temat gustów się niedyskutuje. Jeżeli koledze 200EY podobają się chromowane kratki i inne ozdóbki tego typu - jego sprawa.

Sam osobiście nie mam zamiaru zakładać takich rzeczy i popieran Gene, ale muszę przyznać, że te rury SEKO są niczego sobie.
A tu coś dla kolegi 200EY
SEKO
Dakro - jeżeli mają te rury to może ściągną też taką jak na zdjęciach :doubt:

200EY
[Usunięty]

Wysłany: 11-01-2008, 17:14   

dziekuje za Wasze rozne opinie...

jesli chodzi o ubrania to dowiadywalem sie w ASO..,a niestety musze przyznac,ze wroclawski dealer nie jest zachwycajacy:)wiec bardziej chodzilo mi,czyy zna ktos moze jakies sklepy internetowe handlujace ubraniami sportowymi i zarowno motoryzacyjnymi z logo mitsu.

a co do pakietu to zgadzam sie,ze to jest kwestia gustu i jednym sie podoba kratka innym nie..

mam jeszcze inne pytanie zwiazane z dystansami do kol...czy jest sens je montowac i czy to robi sie tylko ze wzglledu na stylistyke i fajniejszy wyglad,czy rzeczywiscie auto lepiej zachowuje sie na drodze...????

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 11-01-2008, 17:22   

Dystanse poprawiaja wlasciwosci jezdne i powoduja nieco inny rozklad masy ale rowniez wplywaja na zywotnosc piast i polosi. Trzeba takze uwazac na to aby kola nie wystawaly poza blotniki bo mozna sie rozczarowac podczas kontroli policyjnej. Nic nie moze wystawac za obrys auta a nie sadze bys od razu chcial robic poszerzenia.

[ Dodano: 11-01-2008, 17:25 ]
mysle, ze zgodnie ze swoimi preferencjami powinienes zapytac tez na tym podforum: http://www.mitsubishi-gra...wforum.php?f=18
tam koledzy bardziej sie znaja :wink:

KowaliK 
Mitsumaniak
01339/KMM

Auto: JDM's
Wysłany: 11-01-2008, 21:07   

200EY napisał/a:
a niestety musze przyznac,ze wroclawski dealer nie jest zachwycajacy:)

Mówisz o ASV? Jeszcze ostatnio mieli kilka rodzajów koszulek,czapek itd. itp. :D :P

200EY
[Usunięty]

Wysłany: 12-01-2008, 00:27   

dokladnie ASV :)
mozliwe,ze czapki itd. sa....ale mi glownie i najbardziej zalezalo na czarnej kurtce z logo mitsu...gdyby ktos cos wiedzial gdzie taka znalezc bylbym bardzo wdzieczny...:)

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 12-01-2008, 14:27   

zapytam i zobaczymy, jaki rozmiar?

p.s. rozumiem, ze na kosmiczna cene jestes przygotowany :wink:

200EY
[Usunięty]

Wysłany: 12-01-2008, 16:12   

jak krzykna 2000zl za kurtke to raczej podziekuje:)

Ale raczej jestem zainteresowany mocno...
Mysle,ze XL

Odpowiedz do tematu