chyba pora sie spotkac co nie ? __kiedy organizujemy kolejny |
Autor |
Wiadomość |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 12-01-2008, 12:53 chyba pora sie spotkac co nie ? __kiedy organizujemy kolejny
|
|
|
wiaruchna nie spać !! spotkajmy sie gdzies moze jakis parking z dachem np King Cross albo kolo Rocha... Plaza co by nam na glowy nie padalo wrazie co no i nie bedzie az tak zimno
pozdro
[ Dodano: 12-01-2008, 13:16 ]
data do obgadania tak zeby pasowalo
[/b] |
Ostatnio zmieniony przez wojtas 09-09-2013, 08:21, w całości zmieniany 31 razy |
|
|
|
 |
kristof
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6+LPG '99(lift)
|
Wysłany: 12-01-2008, 14:12
|
|
|
Jestem za w końcu muszę na jakiś dotrzeć
Mi prawie pasuje każdy dzień jeśli mówimy o sobocie i niedzieli, w tyg może być różnie, Wszystko zależy od dokładnej daty.
Pozdrawiam |
_________________ The Linux philosophy is 'Laugh in the face of danger'. Oops. Wrong One. 'Do it yourself'. Yes, that's it. |
|
|
|
 |
roch_27
moderator Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-01-2008, 14:49
|
|
|
kristof napisał/a: | Wszystko zależy od dokładnej daty. | no to może jakaś propozycja
pozdro |
_________________ Legnum VR-4 Type S Twin Turbo - 26.01.12r - accident
ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju
 |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 12-01-2008, 15:08
|
|
|
ja jestem pojutrze w poznaniu |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 12-01-2008, 15:22
|
|
|
rozeslalem wiadomosci do chyba 30 osob zobaczymy ile sie odezwie
moze NIEDZIELA 3 LUTY kolo 15tej
tyle chyba powinno wystarczyc az kazdy sparwdzi maila czy pw i ustali sobie jakis grafik |
|
|
|
 |
Dzidas [Usunięty]
|
Wysłany: 12-01-2008, 15:32
|
|
|
Kurde panowie 3 lutego jestem do 17:00 na uczelni, ale postaram się dotrzeć na miejsce spotkania |
|
|
|
 |
kristof
Mitsumaniak

|
Wysłany: 12-01-2008, 15:32
|
|
|
roch_27 napisał/a: | kristof napisał/a: | Wszystko zależy od dokładnej daty. | no to może jakaś propozycja
pozdro |
Nie podałem żadnej daty, ponieważ studiuję i ja mogę się bardziej dostosować niż inni którzy pracują, dlatego nic nie pisałem, poza tym że mi odpowiada każdy weekend
3 luty zarezerwowany na spocik na dzień dzisiejszy jestem na miejscu |
_________________ The Linux philosophy is 'Laugh in the face of danger'. Oops. Wrong One. 'Do it yourself'. Yes, that's it. |
|
|
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 12-01-2008, 15:48
|
|
|
Dzidas napisał/a: | panowie 3 lutego jestem do 17:00 na uczelni | mozna przesunac godzine spotkania albo jesli napewno dojedziesz posiedziec na tyle zebys zdazyl....
[ Dodano: 12-01-2008, 15:51 ]
rozsylam wiadoosci do kolejnych uzytkownikow
[ Dodano: 12-01-2008, 15:59 ]
a jak robimy z miejscem spotkania ?? pod stadionem Lecha pojawilo sie jakies ogrodzenie... no i lepszy chyba jakis kryty parking co myslicie ? pytanie jak z miejscem na takim czyms hmmmm bo jesli uda sie zjechac wiekszej ilosci autek niz zwykle to zeby nie bylo problemu |
|
|
|
 |
kristof
Mitsumaniak

|
Wysłany: 12-01-2008, 16:15
|
|
|
w weekend ? pod dużym sklepem(Plaza, King) odpada -> większość ludzi wtedy robi zakupy, więc pewnie byśmy rozjechali po całym parkingu by gdzieś stanąć(mówię o krytym parkingu). Ale zawsze można spróbować i jak co przetransportować się gdzie indziej.
Najwięcej miejsca oprócz lecha pewnie będzie pod M1, tam z tyłu prawie nikt nie parkuje, albo na morasku duży parking jest pod UAM -> ale w tyg prawie cały zajęty, a nie wiem jak tam wygląda w weekend. Fakt tam dachu się nie znajdzie, ale zawsze będzie gdzie stanąć. Gdzie indziej moglibyśmy stanąć to za bardzo nie wiem..tzn nigdy nie byłem na takim spocie więc za bardzo nie wiem ile dokładnie potrzeba tego miejsca. |
|
|
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 12-01-2008, 16:23
|
|
|
frekwencja zwykle nie powala z nog tylu nas bylo we wrzesniu... mnie sie wydaje ze kogos mzna wyslac na wabia np ja ! zeby sprawdzic jak sytuacja i wtedy podjac decyzje co dalej |
|
|
|
 |
kristof
Mitsumaniak

|
Wysłany: 12-01-2008, 16:30
|
|
|
Jechać sprawdzać to nie ma co -> pojedziesz zobaczysz i nawet jak byś tam stał trzymając miejsca to znajdzie się ktoś kto to zajmie więc jak już to wjazd całą brygadą na raz i przejechanie się po parkingu i obadanie co i jak, a jeśli nic się nie znajdzie to wyjazd -> bynajmniej będzie to ciekawie wyglądać jak 9-15 miśków pojadą w jednym rzędzie a potem prawie jednocześnie zajmą miejsca parkingowe -> ale to i tak powoduje spotkanie na jakimś większym miejscu postojowym i przejazd wspólnie na parking by zobaczyć jak tam wygląda. Ale wtedy trza się wcześniej spotkać gdzieś by taka zabawa się udała.
Bo jeśli myślisz o wjeździe na parking powrót do nas i powrót na parking -> wtedy gwarantuję że nie ma już tam tego miejsca które upatrzyłeś sobie |
|
|
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 12-01-2008, 16:49
|
|
|
kristof napisał/a: | wtedy gwarantuję że nie ma już tam tego miejsca które upatrzyłeś sobie | to wiadomo wchodziloby w gre telefon do kogos . z tym miejscem to roznie czasem trafiaja sie spore dziury tylko trzeba jechac tam gdzie jest daleko bo wszyscy szukaja z brzegu...
kristof napisał/a: | będzie to ciekawie wyglądać jak 9-15 miśków | juz zapewniam ze tyle nie bedzie ! no chyba ze zdazy sie jakis cud pozostali co kiedys byli pewnie potwierdza ale moze akurat |
|
|
|
 |
Dzidas [Usunięty]
|
Wysłany: 12-01-2008, 18:20
|
|
|
Raz nie zawsze, zawsze nie wciąż przecież można zrobić małe wagary , ale w tedy byłbym po 16:00!! wcześniej nie dam rady |
|
|
|
 |
piciu_p [Usunięty]
|
Wysłany: 12-01-2008, 20:57
|
|
|
Na 99% będę.
Co do miejsca spotkania, to może Factory Outlet w Luboniu. Jest tam mniej kupujących i parking zarówno na zewnątrz jak i pod dachem. Więc zawsze jakieś miejsca się znajdą.
Dojazd też dogodny. |
|
|
|
 |
burst [Usunięty]
|
Wysłany: 12-01-2008, 21:30
|
|
|
Na Lechu opłotowali tylko kawałek parkingu, ostatnie spotkanie miało całych 2 uczestników i stanowiło chyba rekord jeżelli chodzi o najniższą frekwencję. Nie mam aż tak dalekich planów jak 3 luty myślę, że znajde czas żeby zjawić się i na tym zlocie. |
|
|
|
 |
|