|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] krótkie spięcie:( |
Autor |
Wiadomość |
dekilla [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2008, 14:27 [ALL] krótkie spięcie:(
|
|
|
przy wymianie akumulatora spowodowałem malenkie spiecie dotykajac kluczem do przedniego pasa i jest problem przy zgaszonym silniku nie dziala centralny po przekreceniu stacyjki nie gra radio nie dzialaja nawiewy i lampki oswietlenia wewnetrznego po zapaleniu silnika wszystko dziala poprawnie nie moge doszukac sie przyczyny jakis przekaznik?? jesli tak to ktory bo po przejrzeniu bezpiecznikow wszystko wydaje sie byc w pozadku |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 07-01-2008, 17:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
pawel129 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2008, 14:55
|
|
|
sprawdź jeszcze raz WSZYSTKIE bezpieczniki, te w komorze nad lewą stopą jak i te obok akumulatora |
|
|
|
 |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2008, 21:15
|
|
|
pawel129 napisał/a: | sprawdź jeszcze raz WSZYSTKIE bezpieczniki, te w komorze nad lewą stopą jak i te obok akumulatora |
hehe dokladnie |
|
|
|
 |
dekilla [Usunięty]
|
Wysłany: 13-01-2008, 18:41
|
|
|
bezpieczniki 3 razy sprawdziłem problem jest wielki wszystkie są dobre odpaliłem dziś przejechałem kilometr zgasiłem i już nie odpalił chyba na włączonym silniku robi sie spięcie rozładowało nowy akumulator na wyłączonym silniku nie działają awaryjne po przekręceniu stacyjki przekaźnik w kabinie zaraz nad skrzyneczka bezpieczników ten większy po prawo w cały czas pyka tak jakby sie załączał coś go rozłącza i znów i znów awarie wtedy lekko sie żarzą APOKALIPSA:(((( pomocy może ktoś chociaż zna dobrego elektryka gdzieś w łodzi załaduje akumulator i może dam rade podjechać gdziekolwiek na tę chwile porażka |
|
|
|
 |
|
|