|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 06-03-2008, 11:33 |
L200 - MONTAŻ CZUJNIKÓW PARKOWANIA |
Autor |
Wiadomość |
ziutasek [Usunięty]
|
Wysłany: 15-01-2008, 08:38 L200 - MONTAŻ CZUJNIKÓW PARKOWANIA
|
|
|
Witam,
Zamierzam zamontować sobie czujniki parkowania, mam 2 pytania:
1. Czy orientujecie się czy można podczas ważnej gwarancji zamontować je sobie samemu (poprostu lubię to robić, robiłem to w poprzednich i daje mi satysfakcję, a poza tym jest trochę taniej). Czy Mitsu może unieważnić gwarancję?
2. czy jest ktoś w stanie powiedzieć, gdzie serwisy montują tylne czujniki parkowania? Jesli jest możliwość zrobienia zdjęć - chętnie skorzystam ))
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Herkules13 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-01-2008, 09:27
|
|
|
Pytasz o l200 ?
Zadałem to pytanie bo wydaje mi się że chodzi ci o outlandera - taki jest w opisie i na zdjęciu
Jesli chodzi o l200, to część salonów montuje tylko 2 szt - na wystajacej części zderzaka, tuż obok podestu w zderzaku po zewnętrznych stronach, czyli w najbardziej wysunietym punkcie tyłu
Ja naprzykład mam jeszcze dwa skrajne po bokach, ale po serii problemów z czujnikami - gdzieś o tym już pisałem - chyba odłączyli mi dwa skrajne i zostawili tylko 2 środkowe
Poniewaz było to niedawno i niemiałem czasu dokładnie sprawdzić nie napiszę czy działają 2 czy 4
pozdrawaiam |
|
|
|
 |
HugoOrmo
Forumowicz Was? Kielbasa i Kwas

Auto: L200 '07 Chip 167KM
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 05 Gru 2007 Posty: 460 Skąd: Frei Stadt Danzig
|
Wysłany: 15-01-2008, 14:15
|
|
|
Mam zamontowane przez dealera przed odbiorem auta. 4 szt: 2 na wystajacych czesciach zderzaka i dwie po bokach (czyli tak jak wyzej).
Wyswietlacz nad lusterkiem.
Zero problemow, wszystko gra i buczy
pzdr |
|
|
|
 |
Macky [Usunięty]
|
Wysłany: 15-01-2008, 20:38
|
|
|
Czołem.
U mnie są zamontowane przez dealera 2 czujniki na występach zderzaka i również jest nieźle. Próbowałem je, cofając do ściany i gdy na wyświetlaczu było 00 to miałem jeszcze ok. 10 cm hak od ściany czyli ok. Zewnętrznych czujników nie mam bo mam duże lusterka
Pozdro ... |
|
|
|
 |
|
|